Genomineerd Best Debt Advisor 2014: Bas Stoetzer – Holland Corporate Finance

Het Debt Advisory team van Holland Corporate Finance Debt Advisory staat onder leiding van Bas Stoetzer. Hij is genomineerd voor een M&A Award 2014 in de categorie Best Debt Advisor 2014. Dit jaar is het team van Stoetzer betrokken geweest bij het aantrekken van overname financieringen voor een aantal buitenlandse strategen en PE partijen. Daarnaast heeft het team enkele management teams en ondernemingsraden in grotere PE transacties ondersteund, waaronder DORC, Ziggo en Unit4.
Stoezer ziet een groeiende behoefte aan alternatieve financieringsinstrumenten: "In dit segment zien we ook duidelijk meer aanbieders toetreden.  Deze trend zal zich blijven voortzetten. In het middensegment zien we volumes goed doorlopen, en kan voor de juiste deal nog steeds een zeer competitief financieringsproces gelopen worden. Stand-by acquisitie faciliteiten alsmede ’recaps’ zijn aan een hernieuwde opmars bezig. Voor 2015 is de verwachting dat de banken selectief blijven rekening houdende met Basel III, met meer focus op asset based lending. Voor kwalitatief goede transacties bij de banken is nog steeds meer dan voldoende appetite."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
  
Gerelateerde artikelen