Genomineerd Best Acquisition Finance Banker 2014: Rogier Bruynzeel – ABN AMRO

Rogier Bruynzeel is genomineerd voor een M&A Award in de categorie Best Acquisition Finance Banker. "Ruim 10 jaar werk ik op het vlak van Acquisition/Leveraged Finance. Eerst bij ABN AMRO, daarna bij RBS en de afgelopen 4 jaar opnieuw bij ABN AMRO. Sinds 2014 ben ik als leidinggevende verantwoordelijk voor de Acquisition & Leveraged Finance afdeling", zegt Bruynzeel.
De bankier had een druk jaar. "In het afgelopen jaar heb ik meegewerkt aan diverse succesvolle financieringen. Onder andere de overname van Ziggo door Liberty Global; de overname van Essent Local Energie Solutions door PGGM en Dalkia; en de herfinancieringen van Hema en Teleplan. 2014 was een zeer goed financieringsjaar. Andere in het oog springende financieringen van ABN AMRO Acquisition & Leveraged Finance waren de financieringen voor Stahl, Expereo, Eyeworks, Famed en Chrysal."
Bruynzeel verwacht drukkere tijden. "Mijn inschatting is dat 2015 nog meer LBO activiteit in Nederland zal opleveren. Iedereen (private equity, financiers) is op zoek naar goed renderende assets. Dit zal zeer waarschijnlijk leiden tot meer grote en kleine transacties met ‘borrower friendly’ financieringsvoorwaarden."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
 
Gerelateerde artikelen