Friese fintech haalt 3,5 miljoen op voor Europees avontuur

Zeven investeerders stappen in geldbeheerapp Flow Your Money.

Flow Your Money heeft tijdens een internationale financieringsronde 3,5 miljoen euro opgehaald. De financieringsronde werd geleid door Eleven Ventures. Ook deden mee: RockSalt (de venture-tak van Saltpay), de NOM, Silverflow medeoprichter Robert Kraal (voormalig COO van Adyen), Hristo Borisov (oprichter en CEO van Payhawk), Marnix van der Ploeg (Booking.com) en Arnoud Aalbersberg, de eigenaar van Travel Health Group. 

Flow Your Money is bedoeld als financiële tool voor de groeiende groep freelancers. Ook mikt het bedrijf op particulieren. Flow gebruikt de investering om haar platform te verbeteren. Zo wil het bedrijf geldstromen automatisch laten beheren en opschalen. Ook wil Flow de grootste speler in zijn soort worden in Europa. 

Flow heeft sinds 2020 een PSD2-vergunning die het mogelijk maakt financiële transacties in te zien en te initiëren. De Friese fintech was één van de eerste Open Banking-bedrijven die zowel een AIS- als PIS-licentie heeft gekregen van De Nederlandsche Bank. Daarmee is het mogelijk alle Europese banken aan te sluiten. Naast nieuwere Nederlandse banken, zoals bunq en Knab, zijn grote spelers als ING, Rabobank en ABN AMRO gekoppeld aan Flow.

Gerelateerde artikelen