FoedererFDK lid van accountancynetwerk Crowe Horwath International

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:13
Met ingang van 1 januari 2014 is FoedererDFK lid geworden van accountantsnetwerk Crowe Horwath International. Tot op heden was Foederer lid van DFK International. Door de overstap naar het netwerk van Crowe Horwath heeft Foederer aansluiting gekregen bij een van de 10 grootste accountantsnetwerken ter wereld waar M&A een belangrijke rol speelt.

Partner Bram Krijnen verwacht met de nieuwe samenwerking het aanbod van diensten te kunnen vergroten. "De kantoren van Crowe Horwath International beschikken naast hun expertise op het gebied van Audit en Tax over een uitgebreide ervaring in deskundigheid in Corporate Finance en Merger & Acquisition Services. M&A is door Crowe Horwath aangeduid als een van hun adviespijlers. Foederer zal samen met Crowe Horwath hun aanbod van deze diensten voor de Nederlandse markt vergroten en tegelijk de Corporate Finance afdeling van Foederer uitbouwen om hieraan tegemoet te komen." 
Bestuursvoorzitter Johan Daams van Foederer geeft aan: “ Afgelopen jaar hebben we ruim 10% omzetgroei mogen noteren, waarvan ongeveer de helft autonoom en dit met name in de Nederlandse markt. Door de verdere internationalisering hebben Nederlandse ondernemingen en dus ook onze klanten een toenemende vraag naar Internationale diensten. Met meer dan 150 leden in ruim 100 landen biedt Crowe Horwath International ons een uitstekend platform onze relaties over de grenzen heen nog beter te bedienen en om onze organisatie in Nederland verder uit te bouwen.”
Foederer is met 300 medewerkers een top 20 accountantskantoor in Nederland en biedt haar diensten aan vanuit 9 vestigingen en heeft haar hoofdvestiging in Eindhoven.
Afbeelding: Logo van FoedererDFK Talentenfonds voor kinderen
 
Gerelateerde artikelen