Exact neemt ProQuro over

Exact breidt zijn aanbod uit door overname van procurement-softwarespecialist ProQuro.

De leverancier van de meest complete bedrijfssoftware voor het mkb in de Benelux verwacht dat klanten van Exact met de toevoging van de inkoopmanagementoplossingen van ProQuro hun financiële- en inkoopprocessen kunnen integreren. 

Hierdoor krijgen ze meer grip op hun uitgaven. Van het verzoek om de aankoop van goederen of diensten tot de ontvangst ervan en vervolgens de factuurbetaling; er ontstaat met de ProQuro oplossing volledige controle over de inkoop.

Grotere organisaties hebben vaak een speciale afdeling die zich bezighoudt met professioneel inkoopmanagement. De ProQuro technologie maakt diezelfde voordelen nu ook beschikbaar voor middelgrote bedrijven.

"Dit is een mooie stap voor het bedrijf en voor onze klanten", aldus Roy de Brouwer, co-founder van ProQuro. "Nu we onderdeel zijn van Exact, kunnen we ons sterker richten op innovatie. Zo maken we de voordelen van professioneel inkoopmanagement toegankelijk voor bedrijven van elke omvang. Met ProQuro beheersen ze hun uitgaven met geautomatiseerde goedkeuringsprocessen, verbeterde compliance, geoptimaliseerde inkoopworkflows en duidelijke zichtbaarheid van de uitgaven."

Exact-klanten kunnen meteen gebruik maken van ProQuro, omdat de software integreert met Exact Financials, Exact Globe en Exact Online. "Effectief inkopen is een essentiële bedrijfsbehoefte", aldus Phill Robinson, CEO van Exact. "De aanpak van veel bedrijven is echter vaak tijdrovend, kostbaar, foutgevoelig en inefficiënt. Het is zeker ook voor het mkb van belang dat uitgaven beheersbaar zijn. Dankzij deze overname bieden we de oplossing om dat te bereiken. Relatief kleine kostenbesparingen kunnen in de loop van de tijd een aanzienlijk voordeel opleveren en bijdragen tot verbetering van de bedrijfswinst." 

Gerelateerde artikelen