EuroParcs Group koopt vakantieparken van TopParken

Oude eigenaar heeft geld nodig om andere parken te moderniseren.

Drie zogenaamde kustparken zijn verkocht aan EuroParcs Group. Het gaat om Recreatiepark Noordwijkse Duinen, Parc du Soleil en Recreatiepark de Woudhoeve. De verkoop geeft TopParken ruimte voor het vernieuwen van bestaande vakantieparken. Ook wil zij nieuwe locaties kwalitatief doorontwikkelingen, aldus een statement over de deal. De organisatie meent hiermee haar positie in de markt te versterken.

De vakantieparken zijn per direct eigendom geworden van EuroParcs Group. Alle medewerkers, huiseigenaren en de bestaande boekingen zijn meegegaan naar de nieuwe eigenaar. Voor hen verandert er niets, benadrukt EuroParcs Group, alle afspraken blijven staan. 

De precieze ontwikkelings- en toekomstplannen voor de parken zijn nog niet bekend, deze worden in een later stadium door EuroParcs Group bekendgemaakt. Wel is het zeker dat er tot het einde van deze zomer geen veranderingen plaatsvinden.

“We focussen ons op de doorontwikkeling van bestaande- en nieuwe vakantieparken, waar we de ruimte hebben om een beleving te creëren die voldoet aan onze kwalitatieve standaard”, aldus Chadli Hachani, Marketing & Formule Manager bij TopParken. “Ons nieuwste vakantiepark Resort Veluwe te Garderen is hier een mooi voorbeeld van. Hier zijn we druk bezig met het vernieuwen van de infrastructuur, faciliteiten en accommodaties.”

Nadere details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen