Eindejaarsactie M&A Community: Word lid & krijg iPad Mini cadeau

Het is feest bij de M&A Community. Word vandaag nog lid van de M&A Community en krijg een iPad Mini cadeau. December is traditioneel de drukste maand voor de dealmaker. Geen tijd voor het kerstdiner of oliebollen bakken, laat staan voor cadeaushoppen. De M&A Community heeft de cadeaus al voor u klaar liggen. Word vandaag nog lid van de M&A Community en ontvang een gloednieuwe iPad Mini als nieuwjaarsgeschenk.
Word lid voor meer kennis en meer deals
De mooiste deals worden gesloten met de juiste kennis en beste contacten. De M&A Community biedt daarom kansen op kennis, netwerk en carrière tijdens M&A Forums, M&A Masterclasses, Private Equity Summit, Corporate Growth Summit, op MenA.nl, in de M&A Database, in de Who = Who in M&A en Private Equity en in M&A Magazine. Uw investering is 495 euro Ex. BTW per jaar. Word dus lid en profiteer.

iPad Mini als nieuwjaarsgeschenk
Meld u aan als lid van de M&A Community vóór woensdag 1 januari en begin het jaar goed met een nieuwe iPad Mini. Heeft u nog vragen? Bel of mail M&A Community Manager Willem van Oosten via 020 6390008 of wvanoosten@alexvangroningen.nl.

 
Meld u direct aan voor een lidmaatschap. 
  • De actie loopt tot 1-1-2014.
  • De actie is niet van toepassing op nieuwe leden die bij een partnerbedrijf werken. Bekijk hier de partners van de M&A Community
  • De actie is niet van toepassing op bestaande leden van de M&A Community
Gerelateerde artikelen