Drake Star Partners, Van Doorne en Allen & Overy adviseren bij 2-in-1 deal van Avedon Capital

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:48
Drake Star Partners, Van Doorne Allen Overy, KPMG, PwC en Nielen Schuman adviseren bij een deal tussen Avedon Capital en de bedrijven VisionConnected en Viju.

Avedon Capital koopt zowel het Nederlandse videoconferencingbedrijf VisionsConnected als de Noorse branchegenoot Viju, met als doel beide bedrijven samen te voegen.

Avedon krijgt juridisch advies van Allen & Overy. IMPROVED Corporate Finance / Drake Star Partners heeft VisionsConnected geholpen de deal met Avedon en Viju tot stand te brengen. Van Doorne verzorgde voor de Nederlandse onderneming het juridisch advies. PwC was betrokken voor de transaction support namens VisionsConnected en KPMG dook in de boeken voor Avedon Capital Partners.

Internationaal groeien
CEO Raymond Alves wil met zijn bedrijf VisionsConnected internationaal groeien. Hij zag kansen om samen met het Noorse Viju een wereldwijde speler te worden op het gebied van fysieke en virtuele vergaderruimtes. Daar was een investeerder voor nodig. Frank Verbeek van Drake Star Partners bracht Alves in contact met investeringsmanagers van Avedon Capital Partners. Die durfden de uitdaging aan om te investeren in twee technologiebedrijven tegelijkertijd. 

Alves gaat verder als 'Chief Solutions Officer' van het gecombineerde bedrijf en de Noor Odd Sverre Østlie wordt CEO.


Raymond Alves (links) en Odd Sverre Østlie (rechts) (foto: VisionsConnected.nl)

Lees een uitgebreid interview met Raymond Alves en Frank Verbeek over de deal in komende editie van M&A Magazine.

Gerelateerde artikelen