Derde Lustrum M&A Awards met optreden van Trijntje Oosterhuis

Nederlandse bedrijven hebben het groeipad weer gevonden dankzij de gemeenschappelijke inspanningen van CEO’s, CFO’s, M&A directors, private equity managers en M&A en ECM professionals. Het succes wordt gevierd tijdens het derde lustrum van de M&A Awards op 11 december in de feestelijke Beurs van Berlage in Amsterdam.
Tijdens het exclusieve galadiner worden de M&A Awards uitgereikt aan de professionals die de grootste bijdrage hebben geleverd aan succesvolle groei. De avond wordt afgesloten met een knallend M&A feest met o.a. een optreden van Trijntje Oosterhuis, champagne receptie, after party, lounge dj’s, cocktail bar, black tie, modellen van Showpony en meer.
 
  
Op de M&A Awards ontmoet je peers en versterk jij je netwerk op een chique en informele wijze. Alle belangrijke M&A professionals zijn aanwezig. Wilt u ook in 2014 verzekerd zijn van een tafel of feestkaart op de M&A Awards om met uw team of gasten het jaar op een stijlvolle manier af te sluiten? Wacht dan niet te lang. First come, first served. Stuur een mail naar Ezri Blaauw. Professionals simply cannot afford to miss out. 
 
Vorig jaar won Laura de Jong van AKD de Best Young Talent Award. De vereisten voor deze titel? Onder de 35 jaar, met een grote bijdrage aan het team en richting cliënten. Het zijn leergierige professionals die na een relatief korte carrière al topprestaties neerzetten en door zijn of haar collega’s wordt gezien als een talent in het vakgebied. Hieronder vindt u de genomineerden voor 2014. Wie wordt het Best Young M&A Talent van 2014? Stem op uw favoriet.
 
De Best Small Cap Deals die in aanmerking komen voor een award kenmerken zich door bijzonderheid, complexiteit van de transactie, innovatieve financiering, een gevoerde biedingenstrijd, een scherpe aankoopprijs en/of een uitmuntende strategie achter de transactie. De dealwaarde ligt onder de 20 miljoen euro en de deal is aangekondigd in de periode 1/11/2013 – 1/11/2014. Wat wordt de Best Small Cap Deal van 2014? Stem op uw favoriet.
 
In de categoriën Best Small Cap Deal en Best Young talent wordt de winnaar gebaseerd op basis van ingezonden pitchformulieren. Iedere pitch krijt een score. De scorde wordt voor 50% bepaald door stemmen van de bezoekers van MenA.nl en voor 50% door de beoordeling van hoofdredacteur Willem van Oosten van de M&A Community. 
 
Gerelateerde artikelen