Dealmakers, stel hier uw vraag aan Henk Nijboer

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:26
Is hij de plaaggeest van private equity? Of zijn de wetsvoorstellen van Henk Nijboer eigenlijk wel redelijk? De M&A Community gaat aankomende woensdag langs bij het PvdA-Kamerlid voor een interview. Stel hier aan hem uw vraag en wij nemen het mee. Dit is dé kans.

Tijd om langs te komen op ons Private Equity Summit op 8 juni had hij niet. Er is dan een Kamerdag. Helaas, maar gelukkig hebben we wel een interview met Nijboer kunnen regelen in Den Haag. Het vraaggesprek heeft aankomende woensdag plaats op 3 februari. 

Henk Nijboer, lid van de Tweede Kamer, ontkurkte met zijn initiatiefnota ‘Einde aan de excessen‘ vorig jaar de fles. Sindsdien is private equity, dat voorheen in de luwte opereerde, onderwerp geworden van een publiek debat. Het Kabinet is op dit moment aan het kijken of het nieuwe wetgeving gaat invoeren om uitwassen in de sector tegen te gaan.

Stel hier uw vraag
Sommige private equity investeerders hekelen de vijandige houding van Nijboer, andere vinden het eigenlijk wel goed dat iemand de excessen probeert tegen te gaan. We kunnen ons voorstellen dat u als M&A-professional of investeerder vragen heeft aan Nijboer. De vragen kunnen praktisch zijn, gaan over de drijfveren van Nijboer of wellicht wilt u gewoon weten of Nijboer wel eens bij de Action shopt.

De M&A Community legt in het interview al uw vragen voor aan Nijboer. Dat doen wij zonder uw naam te vermelden, tenzij u anders aangeeft. Het uiteindelijke interview wordt gepubliceerd in M&A Magazine (en natuurlijk MenA.nl). Belangrijk is dat wij uw email vóór 3 februari binnen hebben.

https://registration.n200.com/survey/04kphzm1uqpu3

Dealmakers die nu geen kritische vraag insturen, maar op de aankomende M&A-borrel wel beginnen te miepen over Nijboer, moeten voor straf twee hoofdstukken voorlezen uit het boek Barbarians at the Gate: The Fall of RJR Nabisco. Grapje natuurlijk. Maar wel een gemeend grapje. 

Gerelateerde artikelen