De top 1000 dealmakers van Nederland – een personaliagids voor CFO’s, M&A Directors en General Counsel

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:35
Hij is uit! De nieuwste Who's Who. In het Panini-plakboek van de Nederlandse M&A-wereld vindt u de eersterangs dealmakers en aanstormende talenten van 2017 in M&A, corporate finance en private equity.

In de Nederlandse wereld van M&A, corporate finance en private equity flaneren vaklieden met ieder hun eigen expertise, specialisme en trackrecord. Altijd handig om te weten wie nu precies wie is. In deze speciale jaarlijkse uitgave van de Who's Who heeft de M&A Community daarom voor u de belangrijkste mannen en vrouwen op een rijtje gezet. 

De Gouden Gids onder de M&A-dealmakers, gevuld met 225 pagina's, laat u in één oogopslag zien welke deelnemingen er in een dat ene private-equityhuis zitten, wie de M&A-lakens uitdeelt bij die oer-Hollandse multinational en welke advocaat nu echt als een jobhopper bestempelt mag worden.

De Who's Who 2017 beslaat tevens contactgegevens, functietitels, specialismen en trackrecord van dealmakers. Bent u uw vroegere boezemvriend

uit het oog verloren? Mogelijk komt u dat studiemaatje van Nyenrode weer op het spoor in de Who's Who. Kortom, de stats die u als insider wilt weten zitten verpakt in deze personaliagids.  

Dit corporate jaarboek wordt verspreid onder de knopendoorhakkers in de M&A-wereld, waaronder meer dan 800 CFO’s, 100 M&A Directors en 1.000 dealmakers. Zo slaat de Who’s Who een brug tussen samenwerkingspartners en opdrachtgevers. De Who's Who is samengesteld door de welingevoerde redactie van MenA.nl en M&A Magazine, is gebaseerd op de M&A Database en League Tables van de M&A Community en op informatie die is verstrekt door members van de M&A Community.

Bent u tegenwoordig mordicus tegen printers en papierverspilling. Richt uw pijlen dan op MenA.nl/dealmakers, waar alle hot shot rainmakers online te vinden zijn. Heeft u een transfer gemaakt? Laat het ons dan weten via ghoeks@alexvangroningen.nl en krijg een eervolle vermelding in de Movers & Shakers-rubriek.  

 


Word nu lid voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Database & League tables, M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Word lid via MenA.nl!

Gerelateerde artikelen