Stem voor de awards Best Small Cap Deal en Best Young Talent

Mensen kunnen nu hun stem uitbrengen voor de awards Best Small Cap Deal en Best Young Talent. De nominaties van deze beide categorieën hebben één belangrijk ding gemeen. Namelijk de de potentie om uit te groeien tot iets groots. Bekijk hier wie in aanmerking komen voor een van de twee prijzen. En vergeet niet uw stem te laten gelden.
Twee M&A Awards laten we semi over aan het demos. Tot en met 4 december kunnen (online) leden van de M&A Community live stemmen op Best Small Cap Deal en Best Young Talent. De andere helft van de eindscore wordt bepaald door de bureauchef van de M&A Community. 
Best Small Cap Deal
Waar grote deals vaak ontstaan uit een koker van juridisch dichtgetimmerde documenten, een krijgsmacht aan adviseurs en een door McKinsey goed gekeurde overnamestrategie, daar worden de small caps juist gekenmerkt door emoties, ondernemersinstinct en onderhandelingskwaliteiten. Zeker een mooi genre dus, die small caps. Geef u stem daarom in alle wijsheid aan de beste deal.
 
Ga naar de nominaties van Best Small Cap Deal
 
Best Young Talent
Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn eigenlijk de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste M&A-advocaten en investment bankers onder de 35 jaar van dit moment. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters. Wanneer u die talentvolle collega liever binnen de muren van uw eigen organisatie houdt, kunt dus maar beter op een ander stemmen. 
 
Ga naar de nominaties van Best Young Talent
 
— 

Bezoek 10 december de M&A Awards 2015, hét jaarlijkse galadiner en feest voor M&A, corporate finance en private equity. Goed om te weten: alle tafels zijn gereserveerd, reserveer daarom nu een losse dinerkaart of feestkaart. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word dan vóór 10 december lid.

 

Gerelateerde artikelen