De Brauw Blackstone benoemt drie partners

 Stephanie The, Pete Lawley en Casper Nagtegaal hebben ruime internationale ervaring.

Sinds Stephanie The in 2011 bij De Brauw kwam, adviseerde ze bedrijven in internationale fusiezaken, high-profile antitrust-schadegeschillen en kartelonderzoeken. Ze is een procesadvocaat en mededingingsadvocaat met praktijkervaring in Brussel, Amsterdam en New York. Ze vertegenwoordigt multinationale cliënten op een breed scala van zeer complexe vraagstukken in binnen- en buitenland.

Pete Lawley trad in 2017 in dienst bij De Brauw, na tien jaar bij grote advocatenkantoren in Tokio, Brisbane, Londen en New York te hebben gewerkt. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames van financiële instellingen en private equity-transacties. Transacties waarbij Japanse partijen betrokken zijn behoren tot zijn specialiteit, nadat hij bijna tien jaar in Japan heeft gewerkt en gestudeerd.

Casper Nagtegaal trad in 2010 in dienst bij De Brauw, waar hij deel uitmaakt van de Corporate Advisory-praktijk van De Brauw. Hij adviseert Nederlandse multinationals en buitenlandse klanten op het gebied van corporate governance en complexe herstructureringen, met als specialisatie private en publieke overnames, desinvesteringen en beursintroducties.

Gerelateerde artikelen