Corporate Growth Summit onthult eminente sprekers

Private equity-prominent Boudewijn Molenaars en M&A-director Hans Laarakker (FrieslandCampina) spreken zich uit op het Corporate Growth Summit.

Staat de toekomst van de Nederlandse economie er goed of slecht voor? Wat het anwoord ook mag zijn, alleen al de vraag is onwennig. Terwijl Nederlandse bedrijven in de tweede helft van de vorige eeuw optimitisch en vastberaden vooruitkeken, heerst er nu in veel industrieën pessimisme en onzekerheid.

Is die onzekerheid over de economie terecht? Waar ligt onze kracht? Onze zwakte? Wat kunnen we verbeteren? Wat moeten we koesteren? Tijdens het Corporate Growth Summit bij KPMG te Amstelveen op donderdag 2 november gaan we in op het overkoepelende thema 21st century leadership needed. En dat doen we met niet de minsten.

Zo gaan we om 14.15 op het hoofdpodium in gesprek met twee hoofdrolspelers uit de Nederlandse economie:

Boudewijn Molenaar

In zijn leven is Boudewijn Molenaar bij al meer dan 100 buyouts betrokken geweest in de range van 50 miljoen tot 600 miljoen euro. Het boegbeeld van Gilde Buy Out Partners werkt sinds 1986 in de wereld van private equity. Molenaar spreekt zeer zelden en public maar toen de M&A Community hem op de hoogte stelde van het thema, ging hij overstag. 

Hans Laarakker 

Agrarisch-innovatief, de blik op het buitenland en een coöperatieve structuur. Als er een bedrijf typisch Nederlands genoemd mag worden dan is het FrieslandCampina wel. Hans Laarakker is als M&A-director al bijna zeven jaar verantwoordelijkheid voor de overnames van deze internationale zuivelgigant die gevestigd is in Amersfoort. 

Het belooft een boeiend, openhartig gesprek te worden over wat we met Nederland aan moeten. En mis ook de andere hoofdgasten niet, waaronder Fons Trompenaars, Joost Scholten en Arthur Kruisman. 

Meld u snel hier aan

Gerelateerde artikelen