400 CEO’s, CFO’s, M&A directors en PE-managers bij elkaar tijdens Corporate Growth Summit

Nederlandse bedrijven worden links en rechts ingehaald door internationale concurrenten. Een kleine thuismarkt, stagnerende economie en een gebrek aan techneuten remmen de groei van bedrijven. Toch zijn er slimme CEO’s, ondernemers en investeerders die hun bedrijven snel laten groeien. Zij delen hun kennis tijdens het Corporate Growth Summit op 10 september bij KPMG, want één ding weten zij zeker: Nederlandse bedrijven moeten samenwerken.
In een gevarieerd middagprogramma gaan ruim 400 CEO’s, CFO’s, M&A directors en private equity managers met elkaar in gesprek. Een greep uit het programma: 
  • ex-CEO Marc van Gelder van Mediq en CFO Huub van Rozendaal CFO bij Sligro Food Group vergelijken met collega CEO’s en CFO’s verschillende manieren om groei te financieren. Ook spreken zij over de voor- en nadelen van private equity, financiering via de beurs en het belang van een goede basis als familiebedrijf 
  • serial entrepeneur en FD columnist Kees de Jong laat zien wat nodig is voor snelle groei 
  • M&A director Marc Koster van Heineken laat zien hoe een multinational langdurig internationaal kan blijven groeien zowel autonoom als met M&A
  • CEO´s en CFO´s gaan met elkaar in debat over succesvolle strategieën voor duurzame groei. 
  • Innovatieve ondernemers gaan met elkaar in debat over nieuwe kansen met disruptive business models.
 
Mocht u ideeën hebben voor sprekers die aansluiten bij bovenstaande onderwerpen dan kunt u een e-mail sturen aan Willem van Oosten, wvanoosten@alexvangroningen.nl. 
Meld u direct aan voor het Corporate Growth Summit en ontmoet meer dan 400 CEO’s, CFO’s, M&A directors en private equity managers. Als lid van de M&A Community is deelname gratis. Belangstellende investeerders, CFO’s en CEO’s kunnen eenmalig kosteloos deelnemen.
 
Gerelateerde artikelen