CMS naar één locatie in 2022

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:39
De kantoren in Utrecht en Amsterdam worden samengevoegd in Amsterdam.

CMS kiest ervoor om uiterlijk vanaf september 2022 volledig te gaan werken vanuit het kantoor in Amsterdam. De kantoren in Utrecht en Amsterdam worden daarmee samengevoegd. Met deze keuze zetten ze een belangrijke volgende stap in onze ontwikkeling en positie als internationaal kantoor.

De coronapandemie en de daardoor ontstane visie op het nieuwe hybride werken hebben dit proces versneld en versterkt. Natuurlijk koesteren we onze geschiedenis in Utrecht, maar de basis voor onze ambitie en toekomst zien we in Amsterdam als centrale ontmoetingsplaats.

Managing partner Willem Hoorneman: "CMS heeft de afgelopen 100 jaar meerdere vestigingen in Nederland gehad. We zijn steeds meer vanuit één plek gaan werken en deze beslissing om vanuit onze vestiging in Amsterdam te gaan werken, past in onze positie als internationaal kantoor. Dit valt samen met onze visie op het hybride werken. We zijn ervan overtuigd dat thuiswerken ook in de toekomst een belangrijke plaats behoudt in de samenleving. Onze medewerkers willen dat ook. De vestiging in Amsterdam zal dus straks vooral fungeren als centrale ontmoetingsplaats en hiermee zal de integratie en cultuur van kantoor worden versterkt."

Gerelateerde artikelen