Clifford Chance adviseert KKR bij overname Roompot

Clifford Chance heeft Kohlberg Kravis Roberts & Co. LLP ("KKR") geadviseerd bij de overname van Roompot Group van PAI Partners.

Roompot Group is aanbieder van vakantieparken in West-Europa en de nummer 1 operator in Nederland. De transactie is onderhevig aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden en heeft reeds positief ondernemingsraadadvies ontvangen.

Roompot, opgericht in 1965 in de regio Zeeland (Nederland), heeft zich geleidelijk ontwikkeld tot een toonaangevende aanbieder van vakantieparken in Europa. Het bedrijf bezit en exploiteert rechtstreeks 33 parken in Nederland, Duitsland en België en werkt samen met meer dan 100 externe parkbeheerders om hun boekings- en distributie-inspanningen te ondersteunen en ontwikkelings-, ontwerp- en renovatiediensten te bieden.

Het Clifford Chance-team stond onder leiding van Jan-Hendrik Horsmeier en Gregory Crookes en bestond verder uit Dirk Berendsen, Stephanie Phillips, Merel Vermolen, Sebastiaan van Steenbergen, Sophie Riemer (Corporate), Liesbeth Buiter, Lotte de Bruin, Jasper Wesselman, Genia Baardman (Vastgoed), IJsbrand de Jong, Sabine van den Heuvel (Werkgelegenheid), Charlotte Spierings, Tara Kok (Litigation), Folko de Vries (FMG), Andrei Mikes, Sophie Wijdeveld (IP / IT), Stern Flik, Nolan Groenland ( Tax), Tjerk de Jonge en Zoë van den Broek (notaris).

Lees ook: Allen & Overy legal adviseur PAI bij verkoop Roompot

Gerelateerde artikelen