CFO Jaska de Bakker en head of M&A Hugo Peek verzorgen kick-off 2014 tijdens nieuwjaarsborrel

Ontdek nieuwe mogelijkheden voor corporate growth en M&A in 2014 met CFO Jaska de Bakker van Royal HaskoningDHV en head of M&A Hugo Peek van ABN AMRO. Beiden spreken tijdens de nieuwjaarsborrel van de CFO Association en de M&A Community bij De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam. Start het jaar goed en benut de groeikansen van 2014.
Mis de kick-off voor het nieuwe dealjaar niet. CFO Jaska de Bakker van Royal HaskoningDHV deelt haar kijk op de groeikansen voor corporates. Head of M&A Hugo Peek van ABN AMRO vertelt waar de nieuwe deals gaan vallen. M&A partner Ton Schutte van de Brauw brengt een toast uit op het nieuwe jaar. Versterk in feestelijke sfeer uw netwerk en druk elkaar de hand op een succesvol dealjaar.
 
Schrijf je hier in de voor de CFO en M&A Nieuwjaarsborrel op 15 januari.
 
2014 wordt het comeback jaar van de Nederlandse economie. De beste bedrijven hebben de financiële crisis doorstaan en gaan nieuwe uitdagingen aan om te groeien. Disruptive technologies en de digitale revolutie maken een einde aan traditionele businessmodellen en bieden ongekende kansen op corporate growth en rendement.
 
CFO’s, investeerders en M&A professionals verzorgen de kick-off van de groei op 15 januari tijdens de traditionele nieuwjaarsborrel van de CFO Association en de M&A Community bij De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam (18.00-20.00). Meld je vandaag nog aan.
  
 
 
Gerelateerde artikelen