Camiel de Vries RA tijdelijk statutair bestuurder Hurks

Camiel de Vries RA is door de Raad van Commissarissen van bouwconcern Hurks aangesteld om de taak van statutair bestuurder tijdelijk waar te nemen.

Het Eindhovense familiebedrijf laat weten dat deze week “in nauw en goed overleg” tussen de Raad van Commissarissen van Hurks groep en CEO William Bontes is besloten tot beëindiging van wederzijdse samenwerking. Reden hiervoor vormt een verschil van inzicht over de beoogde strategie en het te voeren beleid. William Bontes zal zijn werk in de rol van CEO van Hurks groep per direct neerleggen.

De wijziging in de top van de holding houdt verband met de beoogde wijziging van het besturingsmodel, waarbij de besturing voortaan primair zal gaan verlopen via de directeuren van de werkmaatschappijen. De holding zal worden ingekrompen. Over de beoogde herstructurering vindt overleg plaats met de direct betrokken ondernemingsraden.

De huidige CFO, Camiel de Vries, is door de Raad van Commissarissen aangesteld om tijdens de transformatieperiode de taak van statutair bestuurder tijdelijk waar te nemen. De Vries was in januari van dit jaar gestart als Director Finance & Control bij bouwconcern Hurks.

Gerelateerde artikelen