Stemmen regenen binnen voor Best Young Talent en Best Small Cap Deal

Er komt rook uit de servers bij Alex van Groningen. De stemmen op de Best Young Talent in M&A en de beste Small Cap Deal regenen binnen. Stem op talentvolle dealmakers van ABN AMRO, DLA Piper, Stibbe, Deloitte, Van Doorne, Houthoff Buruma, KPMG en Loyens & Loeff en mooie deals ingediend door BDO TIIN, Capital, PhiDelphi en VDS Groep en Holland Corporate Finance.
 
Vorig jaar won Laura de Jong van AKD de Best Young Talent Award. De vereisten voor deze titel? Onder de 35 jaar, met een grote bijdrage aan het team en richting cliënten. Het zijn leergierige professionals die na een relatief korte carrière al topprestaties neerzetten en door zijn of haar collega’s wordt gezien als een talent in het vakgebied. Hieronder vindt u de genomineerden voor 2014. Wie wordt het Best Young M&A Talent van 2014? Stem op uw favoriet.
 
De Best Small Cap Deals die in aanmerking komen voor een award kenmerken zich door bijzonderheid, complexiteit van de transactie, innovatieve financiering, een gevoerde biedingenstrijd, een scherpe aankoopprijs en/of een uitmuntende strategie achter de transactie. De dealwaarde ligt onder de 20 miljoen euro en de deal is aangekondigd in de periode 1/11/2013 – 1/11/2014. Wat wordt de Best Small Cap Deal van 2014? Stem op uw favoriet.
 
In de categoriën Best Small Cap Deal en Best Young talent wordt de winnaar gebaseerd op basis van ingezonden pitchformulieren. Iedere pitch krijt een score. De scorde wordt voor 50% bepaald door stemmen van de bezoekers van MenA.nl en voor 50% door de beoordeling van hoofdredacteur Willem van Oosten van de M&A Community. 
 
Ontdek kansen in cross-border M&A 12 november bij ABN AMRO
Bedrijven moeten snel hun kennis bijspijkeren om succesvol te zijn in cross border M&A. Actuele economische en geopolitieke ontwikkelingen zijn voor de Nederlandse overheid aanleiding geweest om aanvullende regels voor buitenlandse investeringen in "vitale sectoren" op te stellen. Ontdek de kansen in cross-border M&A op 12 november bij ABN AMRO. Lees verder. 
Gerelateerde artikelen