Bezoek het 7e M&A Cafe bij Allen & Overy

Na het succes van het M&A Café bij ABN AMRO dient zich een nieuwe kans op kennis en deals aan. Bezoek het 7e M&A Café op woensdag 21 november 2012 (18:00 - 20:00 uur) bij Allen & Overy. Voorafgaand aan het M&A Café van 21 november vindt er een Masterclass plaats over trending topics in de wereld van M&A, Corporate Finance en Private Equity (17:15 - 18:00 uur). Benut deze unieke kans op meer kennis over M&A. Exclusief voor leden van de M&A Community.
In de wereld van M&A, corporate finance en private equity valt of staat jouw succes met wie je kent en wat je hoort. Ben je alleen uit op een gezellige borrel met collega’s en vakgenoten? Dan ben je uiteraard ook welkom. Als lid van de M&A Community is deelname gratis.
 
Exclusieve roundtables 
Tientallen thought leaders in M&A komen bijeen tijdens de exclusieve roundtables (16.45 – 18.15) voorafgaand aan het M&A Café. Op 21 november zijn er drie roundtables: Hill + Knowlton is gastheer bij ‘Reputatie en deal acceptance’, leverage finance specialisten gaan met elkaar in gesprek over ‘Leveraged Finance in 2013’ en M&A directors bespreken groeikansen tijdens ‘M&A Challenges: Buy, build and grow’. De roundtables zijn exclusief voor genodigden.
 
Meld je direct aan voor het M&A Café
Bekijk hier de foto’s van eerdere M&A Cafés. 
 
Gerelateerde artikelen