Bezoek de M&A en NVP Lenteborrel op 5 maart bij KPMG

Private equity investeerders, limited partners en M&A professionals delen kennis en sourcen deals voor het derde jaar op rij tijdens de M&A en NVP lenteborrel op woensdag 5 maart 2014 (17.00 - 20.00) bij KPMG in Amstelveen. Met Masterclasses van Philip Houben van de NVP en Onno Sloterdijk van KPMG.
Bij voorgaande Lenteborrels waren private equity investeerders en dealmakers aanwezig van onder andere Avedon, 3i, Egeria, AlpInvest, Gilde,  Riverside Europe, Breedinvest, Waterland, Start Green Venture Capital, Ecart invest, Main Capital, Rabo Private Equity, Mentha Capital, PPM, NEON, Holland Venture, ABN AMRO, KPMG. 
Voorafgaand aan de borrel worden er twee Masterclasses georganiseerd (17.00 – 18.00), door Philip Houben (NVP) en Onno Sloterdijk (KPMG). Philip Houben, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Participatiemaatschappijen (NVP) vertelt over de voors en tegens van private equity voor verschillende stakeholders. Aan de hand van de publicaties als "Exploring the impact of private equity on economic growth in Europe" bespreekt Houben de maatschappelijke effecten van private equity op economische groei, concurrentiekracht en duurzame pensioenen. 
 
Gelijktijdig zijn er drie besloten Roundtables georganiseerd. Een Roundtable voor Private equity professionals en fondsbeleggers, een voor Women in M&A en een voor Young Professionals.
De Lenteborrel is een gezamenlijk initiatief van de M&A Community en de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP).
Meld je aan voor de Lenteborrel.
Gerelateerde artikelen