Bezoek de masterclasses NPEX en turnarounds tijdens het M&A Forum op 13 november

Alternatieve financiering, turnaround, restructering en distressed M&A staan centraal tijdens het M&A Forum The Winner Takes It All op 13 november bij KPMG. Ondernemers staan met hun rug tegen de muur. De wall of debt komt ze tegemoet en het kabinet biedt geen zekerheid. De bedrijven die wel toegang hebben tot kapitaal, talent en de juiste assets staan op pole position in de race om marktleiderschap. Tijdens meerdere masterclasses en exclusieve roundtables (16.00 - 20.00) gaan specialisten in corporate growth, financiering, M&A en private equity op zoek naar de juiste strategie om de markt te veroveren.
De masterclasses en closing panel zijn exclusief voor leden van de M&A Community. Schrijf je hier in voor de masterclasses. Nog geen lid van de M&A Community? Geef je hier op.
Masterclass Kapitaal voor het MKB (16.15 – 16.45)
Alternatieve financiering is steeds vaker de redding voor bedrijven. Ondernemers staan met hun rug tegen de muur en gaan gebukt onder een wall of debt. De bedrijven die wel toegang hebben tot kapitaal staan op pole position in de race om marktleiderschap. NPEX-oprichter Adriaan Hendrikse legt uit hoe het MKB kapitaal op kan halen via de nieuwe beurs NPEX. Effecten kunnen gemakkelijker, sneller en goedkoper worden verhandeld met maximale transparantie en toegankelijkheid voor zowel beleggers als bedrijven. 
Masterclass Succesvolle turnarounds met M&A (17.00 – 17.30) 
Ondernemers staan met hun rug tegen de muur, maar moeten stoppen met snijden in de kosten en op zoek gaan naar blauwe oceanen. Prof.dr. Jan Adriaanse legt uit hoe bedrijven succesvol kunnen ondernemen in deze turbulente tijden en kansen in M&A kunnen benutten. Tijdens een interactieve en energieke masterclass biedt de turnaround specialist oplossingen om succesvol te ondernemen in turbulente tijden. Prof. dr. Jan Adriaanse is hoogleraar turnaround management aan de afdeling Bedrijfswetenschappen van de Universiteit Leiden en tevens directeur van denktank Turnaround PowerHouse te Rotterdam. Meer kennis en meer deals. Dat is de belofte van het M&A Forum. De exclusieve borrel voor professionals werkzaam in M&A, Private Equity en Corporate Finance. Hoor uit de eerste hand waar je collega’s mee bezig zijn. Zorg dat je eerder geïnformeerd bent over opportunities en vergroot de kans dat jij de deal doet. 
Closing panel: The winner takes it all. (17.45 – 18.15)
Panel: The winner takes it all. Ondernemers staan met hun rug tegen de muur. De wall of debt komt ze tegemoet, het kabinet biedt geen zekerheid en de concurrentie is moordend. De bedrijven die wel kapitaal, talent en de juiste assets kunnen kopen en behouden staan op pole position in de race naar marktleiderschap. Tijdens het panel gaan NPEX-oprichter Adriaan Hendrikse,  turnaround specialist Jan Adriaanse, een CFO, een private equity manager en een M&A professional van KPMG samen op zoek naar de juiste strategie om bedrijven op het pad van succes te brengen.
Roundtable restructuring en distressed M&A (16.15 – 17.30)
Moedige beslissingen zijn nodig om een bedrijf dat op de rand van de afgrond staat te redden. Een bedrijf dat op omvallen staat heeft niets meer aan de kaasschaaf. Alleen een succesvolle herstructurering kan de onderneming weer op het pad van marktleiderschap brengen. Nederland kent talloze bedrijven die midden in een herstructurering zitten of een succesvolle herstructurering achter de rug hebben. Recente voorbeelden zijn de splitsing van VION, het desinvesteringsprogramma van ING en de strategische heroriëntatie van Philips. In de besloten roundtable restructuring en distressed M&A gaan CFO’s, M&A Directors en herstructureringsspecialisten in gesprek over slim herstructureren voor duurzame groei. 
Deelname is gratis voor leden van de M&A Community. Naast uitnodigingen voor 10 jaarlijkse M&A Forums, het Private Equity Summit in het voorjaar en het Corporate Growth Summit in het najaar ontvangen leden M&A Magazine en hebben leden gratis toegang tot de M&A Database en M&A Leaque Tables. Word hier lid van de M&A Community.
 
Gerelateerde artikelen