Bezoek de Masterclass Enternext als alternatieve financieringsbron op 18 september bij ABN AMRO

Bezoek de masterclass "Enternext als alternatieve financieringsbron voor de midmarket" en de business case Preference Shares: Randstad case study tijdens het M&A Forum op 18 september bij ABN AMRO. Ruim 250 professionals hebben zich al aangemeld. Het Nederlandse bedrijfsleven gaat gebukt onder een hoge schuldenlast en heeft te maken met een golf van complexe herfinancieringen. Menig bedrijf worstelt met de ‘wall of debt’; andere bedrijven zoeken naar geld om te groeien via M&A en partnerships. Bedrijven die willen groeien met M&A vechten om financiering. Tijdens het M&A Forum op 18 september staan financiering en M&A centraal.
Top-notch kennis tijdens de M&A Masterclasses
Op 18 september worden er twee M&A Masterclasses gegeven (17:00 – 18:00). Chris van Schuppen en Hans Leufkens(EnterNext), geven je alle ins en outs over EnterNext als alternatieve financieringsbron voor de midmarket. Aansluitend presenteren Pim Kist en Diny de Jong (ABN AMRO) de masterclass Preference Shares: Randstad case study.
 
Meld je hier aan voor het M&A Forum en de Masterclasses op 18 april bij ABN AMRO. Exclusief voor leden van de M&A Community.
 
Exclusieve M&A Roundtables
Speciaal voor genodigden worden er twee M&A Roundtables georganiseerd. CEO’s, CFO’s en M&A Directors gaan met elkaar in gesprek in de Roundtable “Geld ophalen in tijden van crisis”. Daarnaast gaan specialisten in leveraged finance en equity capital markets met elkaar discussiëren over groei, in de Roundtable “Financiering van groei”.
M&A Café: netwerken voor professionals
Uiteraard wordt het M&A Forum op 18 september afgesloten met een M&A Café (18:00 – 20:00). De M&A Cafés zijn inmiddels een vertrouwd en onverminderd populair middel om netwerken te versterken en business te genereren. In de wereld van M&A, corporate finance en private equity valt of staat jouw succes met wie je kent en wat je hoort. Kom daarom naar het M&A Forum bij ABN AMRO op 18 september.
 
Meld je hier aan voor het M&A Forum en de Masterclasses op 18 april bij ABN AMRO. Exclusief voor leden van de M&A Community.
 
 
Gerelateerde artikelen