Best M&A Lawyer Arne Grimme hoopt voor Nederland op nieuwe NXP-deal

De M&A Awards 2016 betekende een prijzenregen voor advocaten, bankiers en adviseurs. Arne Grimme, partner bij de Brauw Blackstone Westbroek, vertelt na het ontvangen van de Best M&A Lawyer Award 2016 of er een nieuwe NXP in de pijplijn zit.

Arne Grimme kende een drukke nazomerse periode met onder meer de deal van NXP-Qualcomm en de verwoede pogingen van Bpost om PostNL over te nemen. Grimme vermoedt dat de pogingen om het Nederlandse postbedrijf over te nemen geen vervolg zullen krijgen. 

De Brauw Blackstone Westbroek-partner houdt warme gevoelens over aan NXP, dat in 2006 als divisie van Philips werd verkocht aan private equity, vier jaar later naar de beurs ging om uiteindelijk te worden verkocht aan Qualcomm. Over de awardwinnende NXP-deal deelt Grimme mee dat niet veel bedrijven zijn begonnen als divisie van een groter onderdeel en eindigen in een 43 miljard-deal. Een nieuwe NXP-deal? "Laten we het hopen voor Nederland", aldus Grimme. 

Bent u er op 14 december 2017 weer bij? Reserveer nu uw tafel voor de M&A Awards 2017.


Gaat u in 2017 ook een overname doen of private equity aantrekken?

Maximaliseer uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. 4 tips:

1.  Reserveer nu uw tafel voor de M&A Awards 2017
Beleef op 14 december 2017 met uw relaties de M&A Awards 2017, het jaarlijkse hoogtepunt in de Nederlandse M&A-wereld met champagnereceptie, galadiner en topentertainment. Het aantal dinertafels is gelimiteerd. Nodig naast 8 dinergasten ook 4 collega's of relaties uit voor het feest na de awardceremonie. De investering voor een tafel is 5.500 euro. First come, first served. Reserveer via Overnames.nlof contact Ezri Joy Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06 4638 4782 / 020 5788 913. Wilt u als partner betrokken zijn bij de M&A Community? Neem dan ook gerust contact op met ons.

2. Bezoek de M&A en CFO Nieuwjaarsborrel op 11 januari 2017
Waar liggen kansen in M&A en Private Equity in 2017? Wie wil verkopen? Wie wil acquireren en/of investeren? U hoort het tijdens de traditionele Nieuwjaarsborrel bij Loyens & Loeff in Amsterdam. Proost op een succesvol 2017 met leden van de M&A Community en CFO Association. Meld u nu aan voor de borrel en voor de vele andere events in 2017 via MenA.nl/events.

3. Lees over alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2017
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos de nieuwe Who’s Who in M&A en Private Equity, een uitstekend naslagwerk (224 pagina’s!) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

4. Word nu lid van de M&A Community voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, via de M&A Database & League tables, in M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Word dus vandaag lid. Plus: ontvang een gratis feestkaart (t.w.v. 250 euro) voor de M&A Awards 2017 en ontvang kosteloos een New Tailor maathemd (t.w.v. 169 euro). Profiteer nu. Meld u aan met partnercode 'actie1' via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen