Berget Lewis & Band, modellen en tout M&A en private equity bij de M&A Awards 2012

Berget Lewis & Band staat klaar, de champagne is ingeslagen en de dames van Models at Work en Sweet Sensations staan in de startblokken om de 600 gasten van de M&A Awards 2012 te verwelkomen. In een sfeervolle en feestelijke ambiance in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam zal gastheer Bas van Werven de awards uitreiken aan de leidende dealmakers en private equity specialisten van 2012.
Niet eerder kwamen er zoveel top M&A directors, private equity specialisten en M&A professionals bij elkaar. De 600 gasten worden welkom geheten met een champagnereceptie, aangeboden door ABN AMRO Escrow & Settlement en door de dames van Models at Work. Daarna gaat voor de gasten in een sfeervolle ambiance het exclusieve diner van start; vergelijkbaar met de mooiste closing dinners. Alvast een tipje van de sluier: de kreeft staat op de kaart.
Tijdens het diner worden in drie rondes de winnaars van de M&A Awards 2012 bekend gemaakt. De winnaars zijn de leidende professionals op de Nederlandse M&A markt die zich dit jaar met bijzondere deals hebben onderscheiden van de rest van de markt. Zij zijn gekozen door meer dan honderd M&A specialisten. Elk in één van de achttien categorieën. Lees hier alles over de genomineerde deals en de genomineerde dealmakers. 
Na het diner volgt een spetterend feest in de prachtige Wintertuin. Berget Lewis & Band geeft een exclusief optreden. De gasten kunnen hun beste moves demonstreren op de beats van club DJ Thomas Robsen en de dames van Sweet Sensations leggen de gasten in de watten. Het feest gaat door tot na middernacht, want de echte dealmakers weten dat dan de beste deals worden gesloten. 
Een week later komen de gelukkige winnaars weer bij elkaar. Zij mogen woensdag 19 december de beursgong mogen luiden van de Amsterdamse effectenbeurs. Het luiden van de gong is een oude traditie die vier jaar geleden werd heringevoerd door NYSE Euronext. In het karakteristieke beursgebouw aan Beursplein 5 wordt elke ochtend om stipt 9 uur de handel met een gongslag geopend door iemand die van belang is voor de Nederlandse economie, zoals de leading M&A professionals in Nederland.
Wie ontmoet u vanavond tijdens de M&A Awards? Bekijk hier de gastenlijst.
Meer informatie over de M&A Awards vindt u op Overnames.nl 
______________________________________________________________________________
 
Gaat u in 2013 ook overnames doen of private equity aantrekken? Wilt u meer weten over de beste deals en beste dealmakers? Drie tips.
 
1. Bezoek de M&A en CFO Nieuwjaarsborrel op 17 januari 2013
Waar liggen kansen in M&A en Private Equity in 2013? Wie is bezig met welke deal? Wie wil verkopen en wie wil acquireren en/of investeren? U hoort het op de M&A en CFO Nieuwjaarsborrel bij Stibbe Amsterdam met guest speaker M&A Director Ivo Lurvink (ING). Proost op een succesvol 2013 met de leden van de M&A Community én CFO Community. Meld u hier direct aan voor de Nieuwjaarsborrel. De gehele agenda van de M&A Community 2013 vindt u hier.
 
2. Bekijk alle deals en dealmakers in de M&A Database
Wie deed welke deal? Wie hebben geadviseerd? Wie hebben gefinancierd? De M&A Database levert de antwoorden. Leden van de M&A Community hebben toegang tot het overzicht van alle deals, de betrokken adviseurs en achtergronden. Stuur uw eigen deal in. Zie MenA.nl/deals.
 
3. Word lid van de M&A Community
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community kansen op kennis, netwerk en carrière tijdens M&A Cafés, M&A Masterclasses, op MenA.nl en in M&A Magazine. M&A Community: meer kennis, meer deals. Word dus lid. Zie MenA.nl
Meld u hier aan voor een van de succesvolle M&A trainingen.

Gerelateerde artikelen