Belgisch-Nederlands M&A Netwerk Event

Op donderdag 26 maart organiseert de M&A Community in samenwerking met Dealsuite het Belgisch-Nederlands M&A Netwerk Event. Ontmoet meer dan 100 Belgische en Nederlandse dealmakers in Brasschaat.

Donderdag 26 maart organiseren de M&A Community en overnameplatform Dealsuite het Belgisch-Nederlands M&A Netwerk Event.

Ruim 125 professionele adviseurs en investeerders uit beide landen komen bij elkaar om kennis en ervaring te delen over wederzijdse crossborder-transacties. Wat zijn de kansen en de mogelijkheden? Maar ook: Wat zijn potentiële valkuilen als gevolg van cultuurverschillen en afwijkende juridische en fiscale wetgeving?


Programma


15.30 uur: Inloop
16.00 uur: Welkom Peter Rikhof, mede-oprichter Dealsuite

16.15 uur: Keynote | Verkopen om verder te groeien 
De Nederlandse ondernemer Jan Smale bouwde samen met zijn Belgische partner Marc Clevers AED-Partner uit tot de grootste leverancier van AED’s in de Benelux. Vorig jaar werd het bedrijf gedeeltelijk verkocht aan het Nederlandse SK FireSafety Group (ex-Bencis, nu Apax).

16.55 uur: Pauze
17.10 uur: Speeddating 
18.10 uur: Pauze

18.30 uur: Paneldiscussie | Kansen & valkuilen van crossborder deals 
Met Jo Breesch (Think2Act), Jerry van Leent (Van Oers Corporate Finance), Evert Jan de Groot (Vortex Capital Partners), Filip Mariën (Marktlink België) en Hans Minnaar (Florijnz Corporate Finance).

19.00 uur: M&A Awards België 2020, Ezri Joy Blauw, Head M&A Networks Benelux
19.10 uur: Afsluiting + diner buffet
20.30 uur: Filevrij naar huis


Aanmelden (korting MenA.nl lezers)


Lezers van MenA.nl M&A Community ontvangen een korting van 20% op de reguliere ticketprijs van 125 euro. Kortingscode: MA20

Direct inschrijven

 


Locatie



Hotel Dennenhof Brasschaat
Bredabaan 940
2930 Maria-ter-Heide

Gerelateerde artikelen