Bas Glas (Gilde) en Eric Wijs (Lincoln) in panel op M&A Forum 20 april

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:27
Er zijn twee interessante sprekers aan het panel toegevoegd bij het M&A Forum op 20 april bij Lexence: private equity manager Bas Glas en corporate finance adviseur Eric Wijs. Zij zullen hun perspectief geven op het thema W&I-verzekeringen: smeerolie voor deals of valse belofte?

Bas Glas is partner bij investeringshuis Gilde Equity Management (GEM) en heeft ervaring in het afsluiten van de insurance. Eric Wijs is Head of Benelux & Managing Director bij Lincoln International, een internationale zakenbank. Ook Wijs heeft W&I’s voorbij zien komen in Nederlandse transacties. 

Waar: Bij Lexence (Infinity Office)
Wanneer: 20 april om 16:45
Wat: W&I-verzekeringen 

—> Ja, ik kom ook naar Lexence 

De investeerder en de bankier schuiven woensdag 20 april aan in een panel, dat verder bestaat uit Joost Kolkman (M&A-advocaat bij Lexence) en de Londense M&A insurance specialist Harry Blakelock, werkzaam bij Lockton, dat voor Nederlandse deals exclusief samenwerkt met Kröller Boom

Als het aan Lexence, partner van de M&A Community, ligt hebben we na het M&A Forum een antwoord op de vraag of W&I ook in Nederland zal aanslaan, net zoals in Groot-Brittannië, Amerika en helemaal in Australasie is gebeurd. Joost Kolkman (foto rechts) van Lexence trapt de avond af met een inleiding in W&I vanuit het juridische perspectief.

Na de juridische introductie van Kolkman, gaat Blakelock de diepte in. De specialist gebruikt in zijn presentatie een praktische casus om de stappen van een W&I-proces door te lopen. Tot slot wordt er met het panel en de zaal gesproken over het nut van de W&I. De moderatie van de discussie is in handen van Joost Houtman, partner bij Lexence. 

—> Ik meld me aan

Gerelateerde artikelen