AVEX neemt activiteiten van Hulskamp Audiovisueel over

Audiovisuele dienstverlener AVEX heeft halverwege oktober de activiteiten van het Nederlandse bedrijf Hulskamp Audiovisueel overgenomen. Overeenstemming is bereikt met de curator van Hulskamp Audiovisueel dat eind september failliet verklaard werd.

Met de overname verstevigt het internationaal opererende AVEX zijn positie in de zakelijke markt voor audiovisuele dienstverlening, in het bijzonder in de Nederlandse markt. AVEX heeft vestigingen in Breukelen, Brussel en Londen. 

René Schaddelee, directeur van AVEX: “Hulskamp is voor ons jarenlang een voorbeeld geweest van een serieus en professioneel bedrijf en heeft een belangrijke rol gespeeld bij het volwassen worden van de branche. Weliswaar was Hulskamp natuurlijk een concurrent, maar wij hebben het bedrijf vooral ook gezien als een gewaardeerd collega-bedrijf.”

Hulskamp opereerde in nagenoeg dezelfde marktsegmenten als AVEX. Het streven is de activiteiten van beide bedrijven volledig te integreren. De overname omvat alle activiteiten met betrekking tot de audiovisuele dienstverlening van Hulskamp, waaronder sales, rental en creative solutions. Daarbij beoogt AVEX de samenwerking met de relaties en opdrachtgevers van Hulskamp voort te zetten. AVEX ziet mogelijkheden om de werkgelegenheid van een substantieel aantal medewerkers veilig te stellen. Ongeveer 50 oud-medewerkers van Hulskamp hebben de overstap naar de concurrent gemaakt. 

Gerelateerde artikelen