Allen & Overy, J.P.Morgan, Morgan Stanley, ING en Deutsche Bank profiteren in league tables door beursgang NN Group

De adviseurs bij de beursgang van de NN Group kunnen circa 1,54 miljard euro bijschrijven voor de league tables. Woensdag bracht ING de verzekeringstak naar de beurs. Het verkoopt 77 miljoen aandelen voor 20 euro per stuk. De credits voor de beursgang gaan naar joint global coordinators en joint bookrunners J.P.Morgan, Morgan Stanley, ING en Deutsche Bank. Allen & Overy is de leidende juridisch adviseur voor NN Group.
Om de beursgang mogelijk te maken is bijna iedere bank met een beetje naam opgetrommeld. In totaal maar liefs 21 banken.  Naast de leading banken zijn BNP Paribas, Citigroup, Commerzbank, Credit Suisse en Nomura betrokken als joint bookrunners.
 
ABN AMRO, HSBC en RBC Capital Markets zijn de joint lead managers. Keefe, Bruyette & Woods en Rabobank International heten senio co-lead managers. Co-lead managers zijn BBVA, Ernste Group, KBC Securities, Mediobanca, Natixis, Raiffeisen Centrobank en UniCredit. 
Advocatenkantoren Davis Polk & Wardwell en Linklaters zijn bij de beursgang betrokken als juridisch adviseurs van de underwriters. ING heeft naast lead arranger ook een rol als listing en paying agent. EY is betrokken als auditor en Towers Watson als consulting actuary.
Gerelateerde artikelen