AKD en Luminous Tax Matters fuseren

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:24
AKD en het belastingadvieskantoor Luminous Tax Matters gaan per 1 januari 2016 samen. De vijf partners en alle medewerkers van Luminous Tax Matters verhuizen in het eerste kwartaal van 2016 van Schiphol naar The Edge, de vestiging van AKD in Amsterdam.

"We leven steeds meer in een internationale omgeving," zegt Erwin Rademakers, bestuursvoorzitter AKD. "Daarnaast geldt dat iedere zakelijke handeling, nationaal of internationaal, fiscale aspecten heeft. De impact daarvan op onze cliënten neemt sterk toe. Zij geven aan het prettig te vinden op één adres zowel civiel als fiscaal advies te kunnen krijgen."
 
AKD is een kantoor met 200 advocaten en notarissen in dienst, en heeft vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Brussel. Luminous Tax Matters is een belastingadvieskantoor voor Nederlandse bedrijven, (beursgenoteerde) multinationals en (vermogende) particulieren.  
 
Huub Laauwen, mede–oprichter en partner van Luminous , zegt in het gezamenlijke persbericht: "Fiscale adviezen hebben vaak een juridische dimensie; daar waar we cliënten nu met een zekere regelmaat verwijzen naar externe advocaten en notarissen, kunnen we dat straks – indien de cliënt dat wenst – intern en ‘seamless’ aanbieden."
 
Huub Laauwen van Luminous Tax Matters
 
"Ook bij projectontwikkeling, M&A-en structureringstrajecten kunnen we voortaan een integrale en efficiëntere aanpak aanbieden. Deze geïntegreerde dienstverlening sluit tevens goed aan bij de toegenomen behoefte van de cliënt om zowel juridisch als fiscaal volledig in control te zijn." 
Gerelateerde artikelen