ACE Partners haalt kapitaal op voor acquisities

ACE Partners, een investeerder met een focus op MKB ondernemingen in de industrie, heeft afgelopen maand kapitaal opgehaald bij private investeerders.

Het geld zal worden aangewend om te investeren in ondernemingen die onderpresteren en waar behoefte is aan een combinatie van hands-on management en nieuwe financiering. Dat laat het investeringshuis weten in het persbericht.

De initiële investering per onderneming bedraagt tussen de 500.000 euro en 2,5 miljoen. ACE Partners richt zich op bedrijven in de sectoren productie, technische groothandel en technische dienstverlening.

Theo Lantinga, directeur bij ACE Partners is verheugd met deze stap: “Door deze funding zijn wij in staat om sneller onze ambitie te realiseren. Wij zijn zeer content dat wij het vertrouwen van onze investeerders hebben gekregen, dit is een bevestiging van het geloof in onze aanpak”

In september 2015 verwierf ACE Partners haar eerste participatie in Arbo Support, een adviesbureau van veiligheidskundige adviseurs voor de industrie met vestigingen in Hoogvliet, Zwolle en Maastricht. 

 

Gerelateerde artikelen