ABN AMRO en fonds Oyens & Van Eeghen financieren overname Stork Special Products

ABN AMRO en het O&E Mezz Fund van zakenbank Oyens & Van Eeghen (Oyens) ondersteunen metaalbewerkingsbedrijf Aarding International bij de overname van Stork Special Products van Stork Technical Services. De deal is de eerste investering van het nieuwe mezzaninefonds van Oyens. Advocatenkantoren Freshfields Bruckhaus Deringer en Clifford Change adviseren ABN AMRO en Oyens. Koper Aarding krijgt juridisch advies van Nysingh. Corporate finance boetiek Van Stolwijk van Wijk adviseert Aarding bij de onderhandelingen.
Het team van advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer staat onder leiding van partner Thijs Flokstra. Hij werkt op de deal samen met associates Wouter Jongen en Ivo van Dijk. Freshfields is bij de overname de juridisch adviseur van ABN AMRO. De bank voorziet Aarding in overnamefinanciering. 
Het team van advocatenkantoor Clifford Chance adviseert het O&E Mezz Fund bij de deal. Namens Clifford Chance adviseren onder andere advocaten partner Mark Huddlestone en associate Mirjam van der Kaay. 
Het team van juridisch adviseur Nysingh Advocaten staat onder leiding van partner Joris de Leur.
 
Overname Stolwijk van Wijk adviseert het management van Aarding in het financieringstraject en bij de overnameonderhandelingen.
Amsterdam Stork Special Products was een divisie van Stork Technical Services. Stork Special Products is met name actief in de defensie-industrie. Aarding en Stork werkten al langer samen. Stork Technical Services zette Special Products eerder in de verkoop om zich meer te richten op olie en gas en de chemische en energie-industrie. 
 
Gerelateerde artikelen