250 professionals in M&A, corporate finance en private equity aangemeld voor NVP en M&A Community Lenteborrel

Voor de NVP en M&A Community Lenteborrel van woensdag 6 maart 2013 bij KPMG hebben 250 professionals in M&A, corporate finance finance en private equity zich aangemeld. Onder de aanmeldingen bevinden zich dealmakers van 3i, Alpinvest, NEON Private Equity, Gilde Buy Out Partners, Qat III Investments, Nimbus, Start Green Venture Capital, Waterland Private Equity, Invest Korea, Egeria, Value Enhancement Partners, Santt, Ecart Invest, Windmill Investments, TIIN Capital, Potosi, Breedinvest, Yellow & Blue Investment Management, ABN AMRO, Allen & Overy en KPMG.
Je bent van harte welkom op de NVP en M&A Community Lenteborrel (18.00 – 20.00). De borrel wordt georganiseerd door de M&A Community en de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). Tijdens de borrel hoor je uit de eerste hand waar je collega’s mee bezig zijn en wat er speelt in private equity. Voor leden van de M&A Community en de NVP is toegang tot de Lenteborrel gratis.
Geef je hier op voor de Lenteborrel en/of de Masterclass. Voor leden van de M&A Community en de NVP is toegang tot de Lenteborrel gratis.
Masterclass Private Equity: kennis & waardecreatie 
Voorafgaand aan de Lenteborrel kan je jouw kennis over private equity vergroten tijdens de Masterclass Private Equity: kennis & waardecreatie (17.00 – 18.00). Uit recent onderzoek blijkt dat veel private equity fondsen de kennis missen van de markt waarin zij opereren. Desondanks creëren veel fondsen waarde en groei bij hun portfoliobedrijven. KPMG-partner en hoofd van de private equity praktijk Onno Sloterdijk gaat in op hoe waarde wordt gecreëerd en welke waarde marktkennis heeft voor private equity. Waar private equity investeerders niet alle kennis van de markt hebben, heeft het publiek weinig kennis van private equity. Philip Houben, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Participatiemaatschappijen (NVP) vertelt tijdens de Masterclass waarom betere publieke kennis over private equity in het belang is van de markt. 
Roundtable Women in M&A: exclusief voor vrouwen
Voor genodigden is er voorafgaand aan het M&A Café een roundtable georganiseerd gericht op het Women in M&A. Als het niet Lehman brothers maar Lehmann sisters was geweest, zou de kredietcrisis nooit uitgebroken zijn. Zijn vrouwen inderdaad beter geschikt als dealmaker of investeerder, wat zijn hun unique selling points? Voor het eerst is er een roundtable exclusief voor vrouwen werkzaam in private equity, corporate finance en private equity.
Geef je hier op voor de Lenteborrel en/of de Masterclass. Voor leden van de M&A Community en de NVP is toegang tot de Lenteborrel gratis.
 
Gerelateerde artikelen