Ontdek de toekomst van M&A en AI op het Young M&A Forum

Welke plaats zal AI innemen in de toekomst van het sluiten van deals?

Ben jij een ambitieuze jonge M&A-professional op zoek naar de sleutel tot succes in een wereld van voortdurende innovatie? Mis dan niet het Young M&A Forum: De AI Revolutie in M&A, Corporate Finance en Private Equity op 28 februari 2024, gehost op het prestigieuze kantoor van Clifford Chance aan de Droogbak in Amsterdam.

Dit evenement, mogelijk gemaakt door Clifford Chance en Ansarada, biedt een unieke kans om de kracht van AI in business en M&A te ontdekken en te begrijpen waarom het essentieel is voor jouw toekomstige succes. Sta jij klaar om de traditionele grenzen te doorbreken en te gedijen in de wereld van de AI-revolutie?

Ontdek de impact van AI op M&A:

• Leer hoe AI niet alleen een hulpmiddel is, maar een strategische partner die de manier waarop deals worden gemaakt, herdefinieert.

• Verwerf praktische inzichten tijdens interactieve workshops die je helpen de toepassing van AI in je dagelijkse werkzaamheden te verkennen. Leer bijvoorbeeld hoe AI het due diligence-onderzoek kan versnellen.

• Laat je inspireren door AI-experts, waaronder Maarten de Borst van Numbers en Joost van Heusden van Amazon Web Services, die de synergie tussen menselijke expertise en kunstmatige intelligentie zullen belichten.

• Naast waardevolle inzichten biedt het Young M&A Forum ook uitgebreide netwerkmogelijkheden en een gezellige afsluitende borrel met fantastische catering.

Mis deze kans niet om een voorsprong te krijgen in de AI-revolutie en jezelf te positioneren als een toekomstig technology leader in de M&A-sector. Schrijf je vandaag nog in!

📅 PROGRAMMA:

15.15 uur: Ontvangst workshop
15.45 uur: Workshop ChatGPT & AI: Hoe gebruik jij AI? | Maarten de Borst, Strategy Consultant – Numbers
17.15 uur: Plenaire sessie: De AI Revolutie | Joost van Heusden, Data & AI GTM Leader – Amazon Web Services (AWS)
18.15 uur: Netwerken en borrelen

🎙️ SPREKERS:

Maarten de Borst is strategie consultant bij Numbers, een boutique advieskantoor gespecialiseerd in de praktische toepassingen van technologie in de financiële context.

Joost van Heusden: Data & AI GTM Leader bij Amazon Web Services, met meer dan 20 jaar ervaring in het benutten van de voordelen van de cloud en data.

Schrijf je nu in en maak deel uit van de toekomst van M&A!

Gerelateerde artikelen