Young M&A Forum – De AI Revolutie in M&A, Corporate Finance en Private Equity?

Datum/Tijd
28 februari 2024 - 17:00
Locatie
Clifford Chance, Droogbak 1A Amsterdam
Toegankelijk voor
Young Membership
Investering
Kosteloos voor young members van de M&A Community

Staan M&A professionals op een kruispunt van traditie en innovatie?Gehost op het prachtige kantoor van Clifford Chance, bespreken de leden van de Young M&A Community de kracht van AI in Business en M&A. De ontwikkelingen gaan razendsnel, maar hoe kun jij van AI profiteren? En gaat het werk van advocaten, M&A adviseurs en PE drastisch veranderen de komende jaren?Gehost op het prachtige kantoor van Clifford Chance, bespreken de leden van de Young M&A Community de kracht van AI in Business en M&A. De ontwikkelingen gaan razendsnel, maar hoe kun jij van AI profiteren? En gaat het werk van advocaten, M&A adviseurs en PE drastisch veranderen de komende jaren? •    Leer hoe AI niet alleen een hulpmiddel is, maar een strategische partner.•    Verwerf praktische inzichten tijdens een interactieve workshops om de toepassing van AI in je dagelijkse werkzaamheden te verkennen•    Laat je inspireren door AI-experts, die de synergie tussen menselijke expertise en kunstmatige intelligentie toelichten•    Deel jouw mening en ervaringen met de leden van de Young M&A Community.Uiteraard sluiten we het event af met een gezellige netwerkborrel en fantastische catering. Mis deze kans niet om bij te blijven in de AI-revolutie. Schrijf je vandaag nog in!

PROGRAMMA15.15 uur Ontvangst workshop15.45 uur Workshop ChatGPT & AI: Hoe gebruik jij AI? | Maarten de Borst, Strategy Consultant – Numbers
‘Half of all skills will be outdated within two years’ schreef zakenblad Forbes onlangs. De reden? Met behulp van generatieve AI heb je geen skills meer nodig anders dan taal; de kunst is namelijk om zo precies mogelijk te verwoorden wat je wil hebben. In deze interactieve Masterclass is dit waar we op ingaan; de meest effectieve prompts, plug-ins, tools en zelf-getrainde modellen om álles uit AI te halen voor al je dagelijkse bezigheden als M&A professional.16.45 uur Ontvangst plenaire sessie17.15 uur Plenaire sessie: De AI Revolutie | Joost van Heusden, Data & AI GTM Leader – Amazon Web Services (AWS)18.15 uur Netwerken en borrelen

SPREKERS

Maarten de Borst – Numbers
Maarten is strategie consultant bij Numbers, een boutique advieskantoor gespecialiseerd in de praktische toepassingen van technologie in de financiële context. Maarten is auteur van het boek Bouwen aan Digitaal Vertrouwen (Noordhoff Business), is docent bij NBA Opleidingen en werkt als adviseur Cyber- & Financial crime bij de Dienst Regionale Recherche van de Politie Eenheid Amsterdam. Maarten heeft een achtergrond in de financiële sector, waar hij heeft gewerkt bij ING, ABN Amro en Moneyou.

Joost van Heusden – AWS
Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Joost klanten geholpen de voordelen van de cloud te benutten en waarde uit data te halen. Hij combineert zijn sterke inhoudelijke vaardigheden met programmamanagementvaardigheden om datastrategieën te bedenken, definiëren en uit te voeren en met succes data- en AI-oplossingen te leveren. Hij heeft brede kennis en praktijkervaring met het implementeren van dataoplossingen in Finance, Supply Chain, Sales, HR en IT, het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en het stimuleren van datagedreven inzichten.

Andrei Mikes – Clifford Chance
Andrei advises on a wide range of advisory and transactional matters in the Tech//Digital sector, particularly on issues concerning emerging technologies, data protection and privacy, cyber security, AI policy, carve-outs and commercial contracting. Andrei spent time on secondment in Clifford Chance’s London and New York offices.

Hansuya Reddy – Clifford Chance
Hansuya is a New York and South African law qualified lawyer in the Amsterdam Corporate practice, with experience in M&A, private equity and equity capital markets transactions. She advises both international and domestic private equity firms and their portfolio companies, financial institutions and corporates on various corporate matters, including sell-side and buy-side M&A and takeovers. She also has experience working in capital markets in both the US and Sub-Saharan Africa, for both issuers and underwriters. She is part of the firm’s Africa Group, with a focus on the TMT and CG&R sectors.

Bob Balm – Gradient.
Bob helpt B2B organisaties groot en klein in uiteenlopende sectoren hun sales-, marketing en service processen te stroomlijnen. Het afgelopen jaar heeft hij veel gebruik gemaakt van AI tools als ChatGPT om scripts te schrijven, kennis op te doen over verschillende onderwerpen, grootschalige data-analyses uit te voeren en zelfs om te helpen bij het kopen van een huis en het duiden van een hartfilmpje.

Hoofdsponsors Young M&A Forum


 


Nog geen Young M&A Community lid? 
De Young M&A Community is hét platform voor professionals onder de 35 jaar werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. De bijeenkomsten voor Young M&A leden zijn een fantastische gelegenheid om jouw netwerk te versterken en kennis op te doen. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor alle M&A Events, de M&A Academy met Masterclasses, exclusieve M&A opleidingen en hebben leden gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen het M&A Magazine. Word nu lid en lees hier alle voordelen van het lidmaatschap.

Partner, sponsoring of vragen?
Neem contact op met Jurriën Morsch via jurrienmorsch@sijthoffmedia.nl of 020 246 7421.