Winnaars M&A Awards 2016 openen beurs met een gongslag

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:35
De winnaars van de 17e M&A Awards 2016 openden woensdag de beurs met een gongslag. Best Equity Capital Markets Banker Chris Schuppen van ABN AMRO nam de honneurs waar en luidde de gong met een soepele swing vanuit de heupen.

Bekijk alle foto's van de beursceremonie >>>


De winnaars van de M&A Awards 2016 openen de beurs met Chris van Schuppen bij de gong

Takeaway.com, 3i en Rothschild op de foto
Onder de aanwezige winnaars waren meerdere ervaren beursbezoekers. CEO Jitse Groen (9) en CFO Brent Wissink (11) van Takeaway.com (winnaar Best ECM Deal) luidden in september de gong bij de notering van het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl. Private-equityinvesteerder Pieter de Jong (19) van 3i bracht afgelopen jaar portfoliobedrijven Refresco en Basic-Fit naar de beurs. Collega’s van Bastiaan Vaandrager (2) van Rothschild (Best M&A Advisor) brachten Philips Lighting naar de beurs.


Chris van Schuppen van ABN AMRO doet een oefenslag voor de opening van de beurs

PwC adviseurs Remco van Daal (8) en Wim Holterman (18) wonnen de awards voor Best Transaction Support Advisor Midmarket en Best Valuator. Eric Wijs (3) van Lincoln International werd verkozen tot Best M&A Advisor Midmarket. Luc Habets (1) is Best M&A Lawyer Midmarket. Advocaat Justin Steer (10) was aanwezig namens Allen & Overy. Het kantoor won de award voor Best Dutch M&A Law Firm. Woordvoerder Robert Gunther (16) was er namens Best Dutch M&A House ING. Wiebe Dijkstra (12) en Elmer Veenman (13) van De Brauw Blackstone Westbroek hebben dit jaar gewerkt aan de Best Deal van 2016, de overname van NXP door Qualcomm. Meltum Koning (20), Bas Mees (4) en Jan Vriesendorp (5) van Vriman – Vriesendorp Mees Ankum zijn verkozen tot Best M&A Law Boutique. Peter de Kluijver (14) van de Rabobank schitterde als Best Young Talent.

Maurice van Tilburg (7), CEO van Euronext, heette de winnaars welkom.  Namens de M&A Community waren redacteuren Willem van Oosten en Guy Hoeks present. 


Evaluatie van de gongslag met v.l.n.r. Elmer Veenman (De Brauw Blackstone Westbroek), Maurice Tilburg (Euronext), Jitse Groen (CEO Takeaway.com), Remco van Daal (PwC), Wim Holterman (PwC)


v.l.n.r.Meltum Koning (Vriman – Vriesendorp Mees Ankum), Justin Steer (Allen & Overy), Pieter de Jong (3i), Maurice Tilburg (Euronext), Bastiaan Vaandrager (Rothschild) en Chris van Schuppen (ABN AMRO)


Video van de opening van de beursdag door de winnaars van de M&A Awards 2016 (Bron: Euronext)

Tijdens de 17e editie van de M&A Awards – donderdag 15 december in de Beurs van Berlage – zijn de winnaars van de M&A Awards 2016 in 32 categorieën bekendgemaakt. De winnaars zijn door branchegenoten onderscheiden voor hun excellente prestaties in M&A, corporate finance en private equity. 

Bekijk alle winnaars van de M&A Awards 2016

Bent u er op 14 december 2017 weer bij? Reserveer nu uw tafel voor de M&A Awards 2017.


Gaat u in 2017 ook een overname doen of private equity aantrekken?

Maximaliseer uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. 4 tips:

1.  Reserveer nu uw tafel voor de M&A Awards 2017
Beleef op 14 december 2017 met uw relaties de M&A Awards 2017, het jaarlijkse hoogtepunt in de Nederlandse M&A-wereld met champagnereceptie, galadiner en topentertainment. Het aantal dinertafels is gelimiteerd. Nodig naast 8 dinergasten ook 4 collega's of relaties uit voor het feest na de awardceremonie. De investering voor een tafel is 5.500 euro. First come, first served. Reserveer via Overnames.nl of contact Ezri Joy Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06 4638 4782 / 020 5788 913. Wilt u als partner betrokken zijn bij de M&A Community? Neem dan ook gerust contact op met ons.

2. Bezoek de M&A en CFO Nieuwjaarsborrel op 11 januari 2017
Waar liggen kansen in M&A en Private Equity in 2017? Wie wil verkopen? Wie wil acquireren en/of investeren? U hoort het tijdens de traditionele Nieuwjaarsborrel bij Loyens & Loeff in Amsterdam. Proost op een succesvol 2017 met leden van de M&A Community en CFO Association. Meld u nu aan voor de borrel en voor de vele andere events in 2017 via MenA.nl/events.

3. Lees over alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2017
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos de nieuwe Who’s Who in M&A en Private Equity, een uitstekend naslagwerk (224 pagina’s!) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

4. Word nu lid van de M&A Community voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, via de M&A Database & League tables, in M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Word dus vandaag lid. Plus: ontvang een gratis feestkaart (t.w.v. 250 euro) voor de M&A Awards 2017 en ontvang kosteloos een New Tailor maathemd (t.w.v. 169 euro). Profiteer nu. Meld u aan met partnercode 'actie1' via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen