Willem-Jan Merckel van Parcom gaat voor verdubbeling klanten Simpel.nl

Managing director Willem-Jan Merckel van Parcom streeft naar een verdubbeling van het aantal klanten van portfoliobedrijf Simpel.nl binnen 3 jaar. Dat zegt de kersverse winnaar van de M&A Award voor Best Deal Midmarket. De investeringsmanager nam de award in ontvangst namens alle betrokkenen bij de investering van Parcom in Simpel.nl.

Willem-Jan Merckel reageert op ontvangst M&A Award voor Best Deal Midmarket

Merckel ziet mooie groeikansen voor de aanbieder van telefoonabonnementen. "Het bedrijf staat er goed voor dus er ligt een grote kans in de markt om verder te groeien." Voor Parcom was 2016 een 'turbulent jaar'. De investeerder heeft een nieuw fonds opgehaald van 550 miljoen euro. In het vorige fonds zat 260 miljoen euro. Parcom heeft vier nieuwe overnames gedaan en een bedrijf verkocht. Merckel hoopt in 2017 op veel deals. "We hebben nog heel veel geld in het fonds dat geïnvesteerd moet worden." 

Best Deal Midmarket om concurrentie aan te gaan met AH Mobiel en Lebera
De Best Deal Midmarket werd in augustus beklonken. Toen nam Parcom een minderheidsbelang van circa 30 tot 40 procent in mobiele telecomaanbieder Simpel.nl. Dit was de eerste investering van Parcom vanuit het nieuwe fonds dat in juni bekend werd gemaakt. Simpel.nl had in de zomer meer dan 400.000 sim only-abonnementen en concurreert daarmee met Lebara en AH Mobiel om de markt voor telecomaanbieders zonder eigen netwerk. Abonees van Simpel.nl maken gebruik van het netwerk de het Duitse telecombedrijf T-Mobile.

Bent u er op 14 december 2017 weer bij? Reserveer nu uw tafel voor de M&A Awards 2017.


Gaat u in 2017 ook een overname doen of private equity aantrekken?

Maximaliseer uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. 4 tips:

1.  Reserveer nu uw tafel voor de M&A Awards 2017
Beleef op 14 december 2017 met uw relaties de M&A Awards 2017, het jaarlijkse hoogtepunt in de Nederlandse M&A-wereld met champagnereceptie, galadiner en topentertainment. Het aantal dinertafels is gelimiteerd. Nodig naast 8 dinergasten ook 4 collega's of relaties uit voor het feest na de awardceremonie. De investering voor een tafel is 5.500 euro. First come, first served. Reserveer via Overnames.nl of contact Ezri Joy Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06 4638 4782 / 020 5788 913. Wilt u als partner betrokken zijn bij de M&A Community? Neem dan ook gerust contact op met ons.

2. Bezoek de M&A en CFO Nieuwjaarsborrel op 11 januari 2017
Waar liggen kansen in M&A en Private Equity in 2017? Wie wil verkopen? Wie wil acquireren en/of investeren? U hoort het tijdens de traditionele Nieuwjaarsborrel bij Loyens & Loeff in Amsterdam. Proost op een succesvol 2017 met leden van de M&A Community en CFO Association. Meld u nu aan voor de borrel en voor de vele andere events in 2017 via MenA.nl/events.

3. Lees over alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2017
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos de nieuwe Who’s Who in M&A en Private Equity, een uitstekend naslagwerk (224 pagina’s!) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

4. Word nu lid van de M&A Community voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, via de M&A Database & League tables, in M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Word dus vandaag lid. Plus: ontvang een gratis feestkaart (t.w.v. 250 euro) voor de M&A Awards 2017 en ontvang kosteloos een New Tailor maathemd (t.w.v. 169 euro). Profiteer nu. Meld u aan met partnercode 'actie1' via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen