Vriman-advocate Meltem Koning-Gungormez naar Kennedy Van der Laan

Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan heeft Meltem Koning-Gungormez per 1 mei 2017 benoemd als partner in het Corporate / M&A team. Hiervoor was Meltem werkzaam als counsel bij Stibbe en partner M&A boutique kantoor Vriman. 

Meltem Koning-Gungormez gaat in haar nieuwe functie de M&A-praktijk van het kantoor verder uitbouwen. “Kennedy Van der Laan is een innovatieve juridische dienstverlener met een sterke focus op technologie. Bij dit kantoor kan ik mijn betrokken aanpak combineren met slimme samenwerkingsmodellen met cliënten en de expertise van de andere praktijkgroepen. Het is voor mij daarom een hele mooie uitdaging om de corporate praktijk van Kennedy Van der Laan  verder uit te bouwen.” 

Koning-Gungormez is gespecialiseerd in M&A, private equity en venture capital transacties en herstructureringen, in het bijzonder in de technologie, media en retail sectoren. Daarnaast houdt zij zich bezig met het opzetten van investeringsfondsen voor early-stage tech/media ondernemingen en buy-outs.
 
Bart de Man, managing partner Kennedy Van der Laan is enthousiast over de komst van Meltem Koning-Gungormez. “We zijn erg verheugd Meltem aan het Corporate / M&A team te kunnen toevoegen, gezien haar achtergrond en expertise. Bovendien is ze heel gedreven en past ze goed bij onze cliënten, ook internationaal. We zullen in de komende periode het Corporate / M&A team nog verder uitbreiden.”
 
Bij Kennedy Van der Laan werken ongeveer 100 advocaten. Het kantoor heeft onlangs een tweede vestiging geopend in Eindhoven in het Microlab.

Lees ook:
Meltem Güngörmez van Stibbe naar boutique Vriman
Meltem Güngörmez counsel bij Stibbe

Gerelateerde artikelen