Meltem Gungormez van Stibbe naar boutique Vriman

Meltem Koning-Gungormez gaat per 1 september aan de slag als partner bij de M&A Law boutique Vriman (Vriesendorp Mees Ankum). Voorheen werkte zij bij Stibbe.
Meltem was counsel op de Corporate sectie van Stibbe en kijkt ernaar uit om samen met oprichters Jan Vriesendorp, Bas Mees en Marius Ankum de positie van Vriman verder te versterken. "Ik wil mijn focus op de mid-market M&A en private equity praktijk bij Vriman doorzetten," zegt Meltem in een reactie. "De betrokken en commerciële aanpak van Vriman is denk ik precies waar die markt behoefte aan heeft."
 
Mede-oprichter Bas zegt over de teamuitbreiding. "Wij zien dit als een belangrijke uitbreiding van onze slagkracht, met zijn vieren zijn wij nog beter in staat om onze cliënten te bieden wat ze willen: hoogwaardige kwaliteit, ervaring en persoonlijke toewijding."
 
Volgens Jan behoort Meltem "tot de top van de M&A-advocaten in de Nederlandse markt."  
 
Voormalig Freshfields
Vriman werd op 1 februari 2016 opgericht door drie voormalige Freshfields-advocaten. Uit de deal database van MenA.nl blijkt dat het kantoor in de afgelopen 8 maanden 12 deals met een gemiddelde omvang van 10 miljoen euro heeft begeleid.  
 
 
"Wij hebben een vliegende start," reageert Marius, een van de drie oprichters, "Onze manier van werken slaat aan en we krijgen veel positieve feedback. En ja, wij gaan uiteraard voor de M&A Award voor beste M&A Law Boutique." 
 
Gerelateerde artikelen