Value8 verwerft minderheidsbelang in Dealsuite

De investering van drie miljoen wordt gebruikt voor verdere groei.

Investeringsmaatschappij Value8 heeft voor 3,5 miljoen euro een belang verworven van 31 procent in Dealsuite BV. Dealsuite is Europees marktleider voor de online matching en bemiddeling bij aan- en verkoop van MKB-ondernemingen in Europa. De investering van Value8 bedraagt ruim drie miljoen euro en zal door Dealsuite worden gebruikt om de groei te financieren.

Dealsuite beheert besloten online platform waarop professionele partijen realtime koop-, verkoop- en investeringsprojecten met elkaar kunnen uitwisselen. Op dit moment zijn ruim 1200 bedrijven beschikbaar via Dealsuite, om een investeerder aan te trekken of voor volledige verkoop. Klanten van Dealsuite zijn professionele partijen, zoals corporate finance adviseurs, private equity partijen en bedrijven op zoek naar acquisitiemogelijkheden.

Over 2022 behaalde Dealsuite een omzet van circa twee miljoen euro, een groei van ruim 50 procent ten opzichte van 2021. Dealsuite biedt haar diensten aan in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Spanje en Zweden. 

 

Gerelateerde artikelen