Uw deals, dealmakers en league tables in de M&A Database

Met de M&A Database van MenA.nl kunnen leden van de M&A Community M&A deals vinden, informatie vinden over alle dealmakers en zien welke partijen leading zijn op de Nederlandse M&A markt. Ook kunt u zelf aan de slag om een league table van uw marktsegment te maken en uw eigen deal binnen 5 minuten online zetten. Een overzicht van alle mogelijkheden.

Leden van de M&A Community kunnen inloggen via de homepage van MenA.nl. Heeft u nog geen login? Maak er dan één aan via het online formulier. Bent u nog geen lid? Via dit formulier kunt u ook lid worden.

Zoek de deal

In de M&A Database worden alle deals verzameld uit de Nederlandse M&A markt. De redactie verzamelt dealinformatie in samenwerking met onder andere corporate finance adviseurs, M&A advocaten, private equity investeerders en due diligence adviseurs. Leden van de M&A Community kunnen deze deals zelf inzien.

Lees de vijf 5 tips om uw deal te vinden

 

Ontdek de dealmaker

Met de M&A Database kan iedereen achterhalen wie de beste en meest actieve dealmakers zijn in de Nederlandse M&A markt. Leden van de M&A Community kunnen alles over de dealmakers zelf inzien.

Lees de 5 tips om uw dealmaker te vinden

 

Maak een league table

De leading dealmakers vindt u in de league tables van de M&A Database van MenA.nl. Leden van de M&A Community kunnen 24/7 zien wie welke deals heeft gedaan, welke dealmaker de meeste deals heeft gedaan en wie bij de grootste deals heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u league tables maken voor ieder marktsegment. Bent u geïnteresseerd in de mid-market? Maak een mid-market league table.

Lees de 5 tips om league tables te maken

 

Zend uw deal in

Heeft u zelf een deal gedaan? U kunt de deal binnen 5 minuten uploaden op MenA.nl. Na controle door de redactie staat de deal online.

Lees de vijf tips om uw deals zo snel mogelijk online te zetten

 

Gerelateerde artikelen