Nomineer nu deals en talenten voor de M&A Awards 2022

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:28
Op donderdag 15 december 2022 vindt in de Beurs van Berlage hét jaarlijkse event plaats waar M&A-professionals bij moeten zijn: de M&A Awards. Het is nu mogelijk om kandidaten aan te dragen voor de beste deal, beste diversity firm en beste jonge talenten.

Vandaag is het mogelijk potentiële nominaties aan te dragen voor de M&A Awards 2022 in de categorieën Best Deal, Best Deal Mid-Cap, Best Deal Small-Cap, Best Diversity Firm en Best Young Talent. Welke deals en talenten moeten op 15 december met een award naar huis? Laat het ons weten! 

Best Deal 
De nominatieperiode voor de M&A Award voor Best Deal loopt tot en met 23 oktober. Nadat de nominatieperiode is afgesloten, wordt een shortlist van 15 kanshebbers geselecteerd uit de totale lijst van genomineerde kandidaten. Vervolgens beoordeelt de jury alle shortlist deals en brengen de juryleden hun stem uit om tot een top 6 van finalisten te komen.  

Deals die in aanmerking komen voor de M&A Award Best Deal 2022 hebben een dealwaarde van meer dan 250 miljoen euro en worden gekenmerkt door een vakkundige uitvoering, innovatieve financiering, een concurrerende aankoopprijs en/of een uitstekende strategie achter de transactie. De deal is het bewijs van groot en authentiek leiderschap, inclusief het ontwikkelen van een sterke, vooruitstrevende cultuur en een bredere bijdrage aan alle belanghebbenden en de samenleving. 

Best Deal Mid-Cap 
Deals die in aanmerking komen voor de Best Deal Mid-Cap 2022 hebben een waarde tussen de 50 – 250 miljoen euro. Vorig jaar ging de toonaangevende eMobility deal Legrand – Ecotap met de award naar huis. Welke deal zal dit jaar beloond worden voor visie, waardecreatie en excellente uitvoering? Stemmen is mogelijk tot 23 oktober.  

Best Deal Small-Cap 
De Best Deal Small-Cap 2022 heeft een waarde tussen de 5 en 50 miljoen euro. In de online vragenlijst word je gevraagd een onderbouwing te schrijven waarom deze deal moet winnen. In 2021 ging de award naar de Hemink Groep uit Holten, specialist in vastgoedonderhoud en –verduurzamingsprojecten, die NIBC Investment Partners aan boord wist te halen als partner om haar ambitieuze groeiambities waar te maken. Ken je een deal die deze succesvolle investering kan evenaren? Laat het ons weten via het stemformulier hieronder.  

Best Diversity Firm 
NautaDutilh was het eerste kantoor dat de M&A Award voor Best Diversity Firm kreeg uitgereikt in 2021. Je kunt je kantoor nu nomineren voor de award van 2022. De jury kiest de winnaar uit de ingezonden cases op basis van drie criteria: 

1. 'Move the needle’ – Wat dit kantoor doet op het gebied van Diversity & Inclusion zorgt voor aantoonbare verandering. 
2. Reproduceerbaar – Wat ze doen is te repliceren en krijgt zo navolging in de sector.  
3. Innovatief – Wat ze doen is innovatief en anders. 

Best Young Talent 
De beste jonge en getalenteerde professionals (t/m 35 jaar) met minimaal drie tot maximaal acht jaar ervaring in het M&A vak en een bewezen trackrecord van deals op MenA.nl. De ideale kandidaat levert een sterke bijdrage aan het team, reageert snel en werkt goed samen met senioren, junioren en opdrachtgevers. De persoon is leergierig, levert superieure prestaties en wordt beschouwd als een rijzende ster in zijn vakgebied. We onderscheiden jonge talenten in drie categorieën: 
– Beste jonge M&A-adviseur 
– Beste jonge M&A-advocaat 
– Beste jonge Private Equity Manager 

Kent u zo'n rijzende ster? Draag hem of haar dan nu voor. Aandragen is mogelijk tot en met 23 oktober. 

De organisatie zal medio november de finalisten voor de M&A Awards 2022 publiceren op MAawards.nl en MenA.nl waarna het online stemmen door de M&A community van start kan gaan. 

Kijk voor een volledig overzicht van de categorieën en jury's op https://maawards.nl/ 

Gerelateerde artikelen