Sigrid Jansen nieuwe senior partner Allen & Overy Netherlands

Per 1 februari 2024 is Sigrid Jansen de nieuwe senior partner van Allen & Overy Netherlands.

Ze volgt Brechje van der Velden op, die na 27 jaar A&O verlaat. Sigrid zal samen met managing partner Jonathan Heeringa leidinggeven aan het Amsterdamse kantoor.

Sinds 2012 is Sigrid Jansen partner in de praktijkgroep restructuring. Dit combineert zij sinds 2021 met haar rol als co-head global restructuring bij Allen & Overy. Beide rollen blijft zij vervullen naast haar rol in het management van Allen & Overy Netherlands.

Sigrid Jansen: “Ik kijk er naar uit om samen met Jonathan leiding te geven aan ons kantoor in Amsterdam. Het is een voorrecht om onze partners en medewerkers te begeleiden en ervoor te zorgen dat wij onze cliënten proactief en op innovatieve wijze adviseren. Het is immers een tijd van complexe uitdagingen, zoals de energietransitie, geopolitieke spanningen en maatschappelijke verwachtingen. Daarnaast staan we als kantoor op het punt om een nieuw hoofdstuk te beginnen: in mei fuseren we met het Amerikaanse Shearman & Sterling. Een spannende en ambitieuze stap waar we met z’n allen een succes van willen maken, voor onze cliënten en onze medewerkers.”

Sigrid Jansen volgt Brechje van der Velden op, die na 27 jaar het kantoor verlaat waarvan zij zesenhalf jaar senior partner was. Van der Velden wordt global general counsel bij private equity firma CVC Capital Partners.

Gerelateerde artikelen