Remco van Daal en Leontine Koens-Betz aan kop in league tables Transaction Services Q1 2018

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:01
Remco van Daal van PwC en Leontine Koens-Betz van Accuracy gaan aan kop in de league tables Transaction Services (TS)  in het eerste kwartaal van 2018.

De league table gesorteerd op dealwaarde wordt – op één plaats na – volledig gevuld door TS-adviseurs van big 4-kantoren. PwC is met vier man het best vertegenwoordigd. Van Daal (foto rechtsboven) adviseerde Carlyle bij de grootste deal van het eerste kwartaal: de overname van AkzoNobel Specialty Chemicals voor 10,1 miljard euro. Aan de andere kant van de tafel zat Jasper de Grauw (foto rechts) van Deloitte. Zijn team adviseerde AkzoNobel. Van Daal en De Grauw zijn de enige TS-adviseurs waarvan bekend is dat ze waren betrokken bij de Akzo-deal, waardoor ze met kop en schouders uitsteken boven de rest van de top 10. Van Daal staat met 11,12 miljard op één en De Grauw met 10,1 miljard op twee. Gijs van Reen van KPMG volgt met 935 miljoen op de derde plaats.

Met 8 deals pakt Van Daal ook de tweede plaats in de league table gesorteerd op aantal deals. Leontine Koens-Betz van Accuracy staat met 10 deals op de eerste plaats. In 2017 eindigde zij op de tweede plaats. Sander Holster (foto rechts) van BDO volgt met 5 deals op de derde plaats.

 

 

Bekijk ook de andere league tables:
M&A Advisory persons
Legal Advisory persons 
M&A Advisory firms
Legal Advisory firms
Transaction Services firms

Gerelateerde artikelen