RAM Infotechnology acquireert CuraTec

Overname met steun van Keensight Capital.

RAM Infotechnology, een aanbieder van clouddiensten voor de zorgsector, neemt CuraTec over, een Nederlandse aanbieder van alarmsystemen en communicatie-oplossingen binnen de zorgsector. De overname vindt plaats met steun van investeerder Keensight Capital.

De combinatie van beide ondernemingen leidt volgens een persbericht tot 'een uniek aanbod in de groeiende en snel veranderende markt voor IT-oplossingen en -diensten voor de Nederlandse zorgsector'.

De overname van CuraTec door RAM onderstreept volgens het persbericht een strategische ontwikkeling om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan automatisering binnen het primaire proces in de zorg- en medische sector. 'Deze overname versterkt de positie van RAM als partner voor digitalisering van kernprocessen bij zorgorganisaties. De gecombineerde klantgroepen van beide bedrijven zullen nu direct toegang hebben tot het bredere pakket aan oplossingen. Hiermee creëren de ondernemingen de handvatten en een basis voor verdere groei om met behulp van ICT zorgorganisaties te helpen in de huidige en komende uitdagingen. Deze strategische stap illustreert RAM's toewijding aan innovatie en excellentie in de gezondheidszorg.'

Lees ook: ‘Investeringscriteria? Dat trackrecord van succes, groei en winstgevendheid’
 

Gerelateerde artikelen