Private Equity bedrijf Ecart Invest neemt investering over van Rabo Capital

Investeringsmanager en director Rolf Metz van private equity bedrijf Ecart Invest neemt het stokje over van Gregor Beusmans van Rabo Capital, onderdeel van Rabo Private Equity. Ecart Invest heeft een management buy out gerealiseerd in Login Consultants (Login). Rabo Capital heeft de aandelen in Login verkocht. Ecart gaat verder waar Rabo Capital is gestopt. Login laten groeien.
“Écart wil graag een bijdrage leveren aan de verdere groei”, zegt Metz. Volgens de investeringsmanager heeft Login goede vooruitzichten voor de toekomst, met name door de aanwezigheid van een goed management. “Het management van Login heeft in het huidige economische klimaat Login tot groei gebracht”.
Écart heeft samen met de drie directieleden aandelen gekocht in Login International Group, de koopholding van Login. Algemeen directeur Eric-Jan van Leeuwen, technisch directeur Jeroen van de Kamp en financieel directeur Gerhard van der Zwan verwierven gezamenlijk een meerderheidsbelang na de transactie. Écart houdt een minderheidsbelang in Login.
Rabo Capital
Rabo Capital, onderdeel van Rabo Private Equity, kocht in 2007 samen met het management alle aandelen in Login. Investeringsmanager Hubert Verbeek van Rabo Capital was destijds verantwoordelijk voor de investering van Rabo Capital. Verbeek stapte in 2009 over naar Holland Venture, waar hij is benoemd tot managing partner. Beusmans nam de verantwoordelijkheid voor de investering in Login van hem over. 
IT dienstverlener Login Consultants is gespecialiseerd in het automatiseren en managen van desktopomgevingen met gebruikmaking van verschillende virtualisatietechnieken. Daarnaast biedt Login diensten aan en verkoopt zelfontwikkelde softwareproducten op het gebied van virtualisatie. Inmiddels maken meer dan 500 grote en middelgrote organisaties in Nederland, Duitsland en België gebruik van de expertise en diensten van Login.
Gerelateerde artikelen