Omzet Deloitte Nederland stijgt met 20%

Deloitte heeft in het boekjaar 2015/2016 een omzet weten te realiseren van 785 miljoen euro, een stijging van 20% ten opzichte van een jaar eerder. “Alle bedrijfsonderdelen lieten in het afgelopen boekjaar groei zien”, aldus Peter Bommel, CEO Deloitte Nederland. “Onze investeringen in kwaliteit, innovatie en talent zijn de belangrijkste drivers voor deze positieve omzetontwikkeling.”

Risk Advisory groeide met name in Cyber security en innovatieve diensten zoals Technology Enabled Services. De omzet bij Risk Advisory nam met 43% toe tot €113 miljoen.

Ook de omzet van onze Consulting praktijk steeg opnieuw sterk als gevolg van de focus op technologiegedreven innovatieve diensten. De omzet bij Consulting steeg met 30% naar €194 miljoen.

Audit liet een groei zien in de controle van grote beursgenoteerde ondernemingen als uitkomst van de verplichte kantoorroulatie. De omzet bij Audit groeide met ruim 5% naar ruim €219 miljoen.

Financial Advisory Services (FAS) groeide met 42% tot €71 miljoen. Ook FAS investeert voortdurend in innovatieve productontwikkeling, onder meer op het gebied van geavanceerde data analytics toepassingen.

De omzetstijging bij Tax & Legal is onder meer te danken aan innovatieve dienstverlening zoals Tax analytics. Ook ziet Deloitte een groei in de dienstverlening voor relatief nieuwe markten door veranderende wet- en regelgeving. De omzet steeg met 11% naar €185 miljoen.

In het afgelopen boekjaar verwelkomde Deloitte Nederland  meer dan 1.300 nieuwe collega’s en groeide daarmee naar ruim 5.000 medewerkers. “Het aantrekken en behouden van toptalent is de basis van ons succes. In het afgelopen jaar heeft Deloitte wederom meer afstudeerders uit exacte wetenschappen weten aan te trekken om te voorzien in de toenemende vraag naar innovatieve diensten zoals analytics en cyber,” aldus Deloitte.

Lees ook:

Gerelateerde artikelen