Belgische overname voor IT-bedrijf Odin Groep

Odin Groep versterkt positie in Zuid-Nederland en België met overname 2invision Managed Services.

Odin Groep neemt IT-bedrijf 2invision Managed Services over van de Belgische Crescent groep. Eerder dit jaar nam Odin Groep ook al Cloudwise over.

Met de overname van het bedrijf uit Nuth (Limburg) – met vestigingen in Waalre en Herentals (België) – versterkt Odin Groep haar marktpositie in het zuiden van het land en doet haar intrede in België. De dertig medewerkers en het klantenbestand van 2invision worden geheel overgenomen.

Voor Odin Groep, met vestigingen in het oosten en midden van Nederland, past deze overname perfect bij de ambitie om als Managed Service Provider te groeien in Zuid-Nederland.

Odin Groep, opgericht in 1990 door Hans Lesscher, is uitgegroeid tot een toonaangevende Managed IT Service Provider die meer dan meer dan 4.000 klanten in Nederland bedient. Het bedrijf heeft een sterke positie in het MKB, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Odin Groep heeft in 2021 met ruim 650 medewerkers een omzet gerealiseerd van ongeveer 140 miljoen euro. In 2022 stapte investeerder Apax Partners in het bedrijf.

 

Gerelateerde artikelen