Nomineer jong talent voor de M&A Awards 2018 t/m 2 november

U kunt de beste zijn in uw vak. Maar als u met pensioen gaat, is dat allemaal verloren. Tenzij u een leerling onder hoede heeft genomen die nog beter is dan u. Dan leeft vakmanschap voort. Wie zijn de beslissende dealmakers van morgen?

Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn eigenlijk de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste advocaten, adviseurs en investeerders tot en met 35 jaar. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters.

M&A staat bekend om een tak van sport waar hard gewerkt wordt en waar het voor jongeren extra lastig kan zijn om naast de reguliere werkzaamheden ook aan zaken als netwerken, klantrelaties en business development te werken. Dat is echter precies wat ‘high potentials’ doen: ondanks de jongere leeftijd laten zien dat zij de bestuurders van de toekomst zijn.

De vereisten voor een award? De kandidaat is niet ouder dan 35 jaar, levert een grote bijdrage aan het team en richting cliënten. Het zijn leergierige professionals die na een relatief korte carrière al topprestaties neerzetten en door zijn of haar collega’s worden gezien als een talent in het vakgebied. 

Inzenden kan tot 2 november 2018. Stemmen op MenA.nl start begin november tot en met 6 december 2018.

In 2018 kunnen er jonge talenten worden voorgedragen in drie categorieën.

  1. Best Young Private Equity Manager
  2. Best Young M&A Advisor 
  3. Best Young M&A Lawyer

Op 21 november 2018 vinden de round tables plaats met de genomineerden bij KPMG in Amstelveen (16.45 uur) waarbij zij door de jury worden beoordeeld. De redactie van M&A bekijkt of de inzendingen (pre-nominaties) van voldoende kwaliteit zijn en legt deze dan aan de jury voor. De score wordt voor 25% bepaald door stemmen van de bezoekers van MenA.nl en voor 75% door de jury. 

In de jury zitten de winnaars van de vorige jaren: 2017 Niels Jonker (Rabobank), 2016 Peter de Kluijver (Rabobank), 2015 Sabine Schoute (Loyens & Loeff), 2014 Remco Goes (Deloitte) en 2013 Laura de Jong (AKD) alsmede Mels Huige (Active Capital Company), Guido Grobbink (Standard Investment), Maasbert Schouten (Maas Invest) en enkele andere prominenten. Lees ook het verslag van de jurybijeenkomst met jonge talenten uit 2017.

Inzenden kan tot 2 november 2018. Stemmen op MenA.nl start begin november tot en met 6 december 2018.

Wilt u iemand nomineren? Klik dan hier. 

Gerelateerde artikelen